Zadovoljna.si
Zac Efron

Trači

Kirurg razkril spremenjen videz nekoč najbolj privlačnega igralca

Zadovoljna.si
06. 01. 2024 05.00
0

Zac Efron je v minulem letu šokiral svoje oboževalce z veliko spremembo videza, za katero naj bi bil kriv zlom čeljusti iz leta 2013. Čeprav igralec zanika kakršne koli lepotne posege, je priznani obrazni plastični kirurg, dr. Sam Rizk, omenil možnost operativnih posegov.

Ameriški igralec Zac Efron je v preteklem letu presenetil svoje oboževalce z drastično spremembo svojega videza. Hollywoodski igralec je poleg svojih izjemnih igralskih sposobnosti pridobil tudi veliko pozornosti zaradi svojega privlačnega videza. Kljub poročanju tujih medijev, ki so igralca obtoževali lepotnih posegov, naj bi sam zanikal te trditve in dejal, da je spremenjen videz posledica zloma čeljusti pred nekaj leti.

36-letni igralec Zac Efron
36-letni igralec Zac EfronFOTO: Profimedia
Zvednika tudi mama ne prepozna več
Preberi še
Zvednika tudi mama ne prepozna več

Nedavno se je v reviji New York Post oglasil priznani obrazni plastični kirurg dr. Sam Rizk, ki je natančneje analiziral možne operacije, ki jih je opravil 36-letni igralec. Kirurg je sicer poudaril, da verjame v povezavo med spremembo videza in zlomom čeljusti iz leta 2013, vendar obenem opozarja, da je igralec najverjetneje doživel več drugih sprememb.

Zac Efron spremembo svojega videza pripisuje zlomu čeljusti iz leta 2013
Zac Efron spremembo svojega videza pripisuje zlomu čeljusti iz leta 2013FOTO: Profimedia
Zac Efron je postal neprepoznaven
Preberi še
Zac Efron je postal neprepoznaven

"Verjetno je imel spremenjeno čeljust, kjer so jo potegnili bolj naprej, kar pojasnjuje njegov izrazit videz. Morda je bil tudi deležen vsadka v spodnji del čeljusti," je razkril Rizk. Nadalje je opozoril na opazno spremembo v igralčevih obrveh, saj so bile nekoč ravne, zdaj pa imajo obliko loka. "Njegova obrv je postala nekoliko višja, kar nakazuje, da je morda imel dvig obrvi ali pa se je poslužil botoksa," je dodal kirurg.

Zac kljub kritikam še vedno ohranja svoj privlačen videz
Zac kljub kritikam še vedno ohranja svoj privlačen videz FOTO: Profimedia
Našli smo najbolj vroče fotografije Zaca Efrona
Preberi še
Našli smo najbolj vroče fotografije Zaca Efrona

Dr. Rizk je prav tako opazil, da so eden od očitnih znakov spremembe tudi polnejša lica. "Lica s staranjem ne postanejo bolj polna. Ko se starate, izgubite volumen na licih. Ko je bil mlajši, je imel bolj ploska lica," je pojasnil kirurg, kar vodi k domnevi, da si je igralec morda vbrizgal polnilo v lica.

Zac Efron pred zlomom čeljusti
Zac Efron pred zlomom čeljustiFOTO: Profimedia
Razšel se je še en znani par
Preberi še
Razšel se je še en znani par

Oboževalke Zaca Efrona lahko v soboto, 6. januarja 2024, ob 20. uri na Kanalu A uživajo v komediji Sosedi 2. Čaka nas novo poglavje medgeneracijskega spopada in najbolj zabavnega boja za prevlado v soseščini! Ko je nadležna študentska bratovščina zapustila njuno sosesko, sta se Mac in Kelly lahko znova v miru posvetila družini. Ker pričakujeta drugega otroka, se odločita prodati hišo, toda preden lahko skleneta kupčijo, se v sosednjo hišo naseli podivjano študentsko sestrstvo pod vodstvom uporniške Shelby. Da bi se znebila nadležnih deklin, Mac in Kelly za pomoč zaprosita nekdanjega sovražnika Teddyja, ki pozna vse zvijače veseljaške mladine. Vendar tudi on ni pripravljen na boleče in zabavne udarce pod pasom, s katerimi dekleta napovejo vojno v soseski.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Na rdečih preprogah smo bili priča številnim nerodnim, sramotnim ali enostavno komičnim trenutkom, eden izmed njih pa se je prigodil tudi nekdanji najstniški zvezdi, Zacu Efronu, ki je leta 2012 na promociji družinskega filma na rdeči preprogi izgubil kondom. Več si lahko preberete v spodnjem članku. 

Temu znanemu igralcu je na rdeči preprogi iz žepa padel kondom
Preberi še
Temu znanemu igralcu je na rdeči preprogi iz žepa padel kondom

Vir: New York Post.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493