Zapuščen sanjski moški: ’Če se ne boš zaljubil, veš, kje me najdeš’

M. A.
13.01.2020, 7:54
3
V vili Sanjskega moškega Hrvaške je zaenkrat še 15 deklet, a nocoj jih čaka nova podelitev vrtnic. Mijevo odločitev pa bo skalila ena od tekmovalk, saj bo lepemu Hrvatu dala košarico.

Lepotice, ki se borijo za srce Mija Matića, so v vili že ves teden, zdi pa se, da so se v tem času vanj že dodobra zagledale in zato ne izbirajo sredstev, kako bi poskrbele, da jih opazi. Ena izmed tekmovalk pa – čeprav morebiti tudi sama čuti enako – ni pripravljena na medsebojno obračunavanje, zato razmišlja o izhodu.

PREBERI ŠE
Nuša Rojs iskreno: ’V zasebnem življenju sem samotarka’

Mija bo presenetila ena od tekmovalk.
Mija bo presenetila ena od tekmovalk.FOTO: Warner Bros

’Če se ne boš zaljubil, veš, kje me najdeš,’mu bo dejala, preden ga bo presenetila z odhodom, a to ne bo edino presenečenje večera. Podelitev vrtnic se bo vseeno zgodila, dekleta pa ob Miju ne bodo naštele dovolj vrtnic za vse. Se nam obeta še eno dvojno izločanje?

PREBERI ŠE
Sanjski moški Hrvaške: ’Punce vse bolj pritiskajo name, da se slečem’

Ne spreglejte napetega dogajanja nocoj ob 20.00 na POP TV, ko bo Mijo napetost razbil s pravim tekmovanjem. Če se dekleta prepirajo in med njimi vlada negativna energija, zakaj je ne bi pretvorili v zabavo? A v vsakem tekmovanju je lahko le ena zmagovalka in tista, ki ji bo uspelo tokrat, bo naslednja odšla na zmenek s simpatičnim svetlolascem. To pa ne bo edini zmenek za Mija, saj ga bo čakal še en zmenek – dvojni, voditeljica Antonija Blaćepa bo tudi tokrat poskrbela za presenečenje: 'Na zmenek gresta dve, v vilo pa se bo vrnila le ena.'Očitno mora Mijo na zmenek povabiti eno dekle, ki se je želi znebiti ... 

Miju je ob družbi številnih deklet precej vroče.
Miju je ob družbi številnih deklet precej vroče.FOTO: Warner Bros

Zamujene epizode šova Sanjski moški Hrvaške vas čakajo na VOYO.
Zamujene epizode šova Sanjski moški Hrvaške vas čakajo na VOYO.FOTO: POP TV