Zadovoljna.si
Jennifer Lopez

Trači

Zaročenec Jennifer Lopez odpovedal poroko

M. A.
29. 04. 2020 10.30
0

Zdi se, da gre Jennifer Lopez, ki se je nameravala letos do oltarja sprehoditi že četrtič, po stopinjah stanovske kolegice Katy Perry, ki je že pred nekaj tedni odpovedala svojo poroko z Orlandom Bloomom, ki jo je načrtovala na Japonskem. Zdaj je namreč odpadla tudi poroka priljubljene latino zvezdnice, razlog obeh odpovedi pa je enak – globalna pandemija koronavirusa.

Zaradi koronavirusa so letos odpadle praktično vse kulturne, zabavne in športne prireditve, potovanja in načrti, ki smo jih imeli za letošnje leto, nobena izjema pa niso niti poroke, pa četudi so zvezdniki zanje odšteli vrtoglave vsote denarja. 50-letna Jennifer Lopez, ki ji prstanec krasi zaročni prstan v vrednosti 1,2 milijona evrov, bi se morala tako letos do oltarja sprehoditi že četrtič, prvič se je leta 1997, drugič leta 2001, tretjič pa 2004, a profesionalni igralec bejzbola Alex Rodriguez bo moral na njeno obljubo o večni zvestobi še malo počakati. 

Jennifer Lopez v supergah, ki jih mnoge sovražijo
Preberi še
Jennifer Lopez v supergah, ki jih mnoge sovražijo

Latino zvezdnica je o odpovedi poroke razmišljala že v začetku aprila, ko je svoje dvome zaupala tudi voditeljici pogovornega šova Ellen DeGeneres, ko je gostovala v njeni oddaji, končno odločitev pa je letošnja zvezdnica nastopa na SuperBowlu očitno prepustila kar svojemu izbrancu, saj je odpoved potrdil prav Alex Rodriguez. 

Alex Rodriguez je zaradi koronavirusa odpovedal načrtovano poroko z Jennifer Lopez.
Alex Rodriguez je zaradi koronavirusa odpovedal načrtovano poroko z Jennifer Lopez.FOTO: AP

Jennifer in Alex sta sporočila, da jima je najpomembnejša varnost svojih najbližjih, ki jih želita tudi na poroki, in da se zavedata, da se svet nahaja v situaciji, v kakršni še ni bil, zato se bosta prepustila toku in načrte za poroko za zdaj opustila. Zvezdnika letos sicer praznujeta tretjo obletnico zveze, dobro pa se razumeta tudi z njunimi otroki iz prejšnjih zvez; prav pred dnevi je J.Lo razkrila, da Alexovi 12-letni hčerki hrani obleko, ki jo je nekoč nosila na grammyjih. Več si preberite TUKAJ

Jennifer Lopez svoji pastorki čuva obleko v barvi sivke, ki jo je pred nekaj leti nosila na podelitvi grammyjev.
Jennifer Lopez svoji pastorki čuva obleko v barvi sivke, ki jo je pred nekaj leti nosila na podelitvi grammyjev.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493