Zaslužil na stotine milijonov in se z ženo odpravil na sprehod

Zaslužil na stotine milijonov in se z ženo odpravil na sprehod

J.V.
18.03.2023, 5:00
0
Hollywoodski zvezdnik Ryan Reynolds je pred nekaj dnevi prodal telekomunikacijsko podjetje za 1,27 milijarde evrov, nato pa se z ženo Blake Lively odpravil na sprehod po ulicah New Yorka.

Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehodu
Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehoduFOTO: Profimedia

Medtem ko bi nekateri odpirali šampanjec in priredili veliko zabavo, se je igralec Ryan Reynolds po uspešnem dnevu, ki ga je zaznamovala prodaja podjetja, v katerem je imel lastniški delež, odpravil na sproščen sprehod v družbi svoje lepe žene Blake Lively

Po poročanju tujih medijev je namreč zvezdnik svoje podjetje prodal mobilnemu velikanu T-mobilu, in sicer za več kot milijardo evrov. Ryan, ki je imel v lasti 25-odstotni delež podjetja, naj bi s prodajo na svoj bančni račun dobil okoli 300 milijonov evrov.

46-letni igralec zadnje čase niza uspeh za uspehom tako na poslovnem kot tudi zasebnem področju. Pred kratkim sta se namreč z Blake razveselila tudi četrtega otroka. "Zelo sva navdušena nad prihodom otroka. No, ne bi šla štirikrat čez to, če ne bi uživala. Vsi smo se odlično znašli v novih vlogah. Mislim, da bi bili v velikih težavah, če do zdaj ne bi ugotovili, kako to narediti," je povedal Ryan, nato pa priznal, da je s prihodom četrtega otroka njun dom kot živalski vrt.

Zaenkrat ni znano, ali se je slavni par razveselil še ene deklice ali se je družini pridružil deček, a glede na to, da sta bila tudi v preteklosti zelo skrivnostna glede zasebnega življenja, ni presenečenje, da tudi tokrat teh informacij nista delila z mediji in javnostjo. 

PREBERI ŠE
Na računu imata milijone, živita pa precej skromno

Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehodu
Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehoduFOTO: Profimedia