Zadovoljna.si
Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehodu

Trači

Zaslužil na stotine milijonov in se z ženo odpravil na sprehod

J.V.
18. 03. 2023 05.00
0

Hollywoodski zvezdnik Ryan Reynolds je pred nekaj dnevi prodal telekomunikacijsko podjetje za 1,27 milijarde evrov, nato pa se z ženo Blake Lively odpravil na sprehod po ulicah New Yorka.

Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehodu
Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehodu FOTO: Profimedia

Medtem ko bi nekateri odpirali šampanjec in priredili veliko zabavo, se je igralec Ryan Reynolds po uspešnem dnevu, ki ga je zaznamovala prodaja podjetja, v katerem je imel lastniški delež, odpravil na sproščen sprehod v družbi svoje lepe žene Blake Lively

Po poročanju tujih medijev je namreč zvezdnik svoje podjetje prodal mobilnemu velikanu T-mobilu, in sicer za več kot milijardo evrov. Ryan, ki je imel v lasti 25-odstotni delež podjetja, naj bi s prodajo na svoj bančni račun dobil okoli 300 milijonov evrov.

46-letni igralec zadnje čase niza uspeh za uspehom tako na poslovnem kot tudi zasebnem področju. Pred kratkim sta se namreč z Blake razveselila tudi četrtega otroka. "Zelo sva navdušena nad prihodom otroka. No, ne bi šla štirikrat čez to, če ne bi uživala. Vsi smo se odlično znašli v novih vlogah. Mislim, da bi bili v velikih težavah, če do zdaj ne bi ugotovili, kako to narediti," je povedal Ryan, nato pa priznal, da je s prihodom četrtega otroka njun dom kot živalski vrt.

Zaenkrat ni znano, ali se je slavni par razveselil še ene deklice ali se je družini pridružil deček, a glede na to, da sta bila tudi v preteklosti zelo skrivnostna glede zasebnega življenja, ni presenečenje, da tudi tokrat teh informacij nista delila z mediji in javnostjo. 

Na računu imata milijone, živita pa precej skromno
Preberi še
Na računu imata milijone, živita pa precej skromno
Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehodu
Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehoduFOTO: Profimedia


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368