Zadovoljna.si
David in Victoria Beckham

Trači

To je razlog, da mu je oprostila vse afere

Zadovoljna.si
21. 12. 2023 05.00
0

Victoria Beckham naj bi izvedela za večino afer svojega moža Davida Beckhama, a iz nekega razloga mu je vse odpustila in rodila 4 otroke. V nadaljevanju razkrivamo, zakaj je bila do njega tako zelo prizanesljiva.

David Beckham naj bi bil svoji soprogi večkrat nezvest, Victoria pa mu je kljub temu, da je za prevare vedela, vse odpustila.

Upokojeni nogometaš David Beckham in modna oblikovalka Victoria Beckham sta sicer poročena 24 let, v življenju pa se jima je zgodilo že marsikaj, a zdi se, da je njuna ljubezen tako močna, da je kljubovala vsem krizam, vključno s prevarami Davida. 

Victoria Beckham z objavo zlomila internet
Preberi še
Victoria Beckham z objavo zlomila internet

David in Victoria Beckham – ljubezenska zgodba

Njun zakon se zdaj morda zdi harmoničen, v resnici pa sta imela v zakonu veliko škandalov in ljubezenskih afer. Ko sta David in Victoria začela razmerje, sta bila glede tega zelo skrivnostna, razlog za to pa ni bila zgolj njuna slava, temveč tudi dejstvo, da je imela Victoria takrat fanta, ki pa naj bi ga varala z Davidom

Govori se, da je ravno to razlog, zaradi katerega je bila pozneje v njuni zvezi prizanesljiva do Davida, ko je ta sam skočil med rjuhe. David naj bi namreč Victorio večkrat prevaral, ona pa mu je vselej odpustila.

Hrvatica, o kateri trenutno govori ves svet
Preberi še
Hrvatica, o kateri trenutno govori ves svet

"Biti poročen tako dolgo – to je veliko dela. Najino razmerje se je sčasoma zapletlo," je konec leta 2018 povedal David, Victoria pa je za Vogue še povedala, da poskušata ignorirati neumnosti, hkrati pa se vedno trudita iti naprej, kot da se ni nič zgodilo. 

Svojo intimo sicer ohranjata predvsem zase, Victoria pa je nekoč razkrila, da sta imela v prvem stanovanju, ki sta ga delila, poleg spalnice še prav posebno sobo, ki je služila predvsem za ljubljenje. "Tam je bila soba, z leopardjim vzorcem povsod in z ogledalom na stropu," je povedala Victoria in dodala: "Potem je tu še najina spalnica, ki je čisto deviška in bela, z veliko posteljo iz starega hrasta z baldahinom."

David in Victoria imata že od samega začetka zelo burno razmerje.
David in Victoria imata že od samega začetka zelo burno razmerje.FOTO: Profimedia

Je Beckham res prevaral Victorio?

Vse se je začelo leta 2003, ko so Davida Beckhama opazili, kako je v Španiji odhajal iz kluba z neznano žensko. Pozneje se je razvedelo, da je bila ta ženska njegova osebna asistentka Rebecca Loos. Zaradi govoric o aferi sta David in Rebecca sodelovala le kratek čas, 'prestop meje' pa naj bi se zgodil, ko sta skupaj preživela štiri mesece v Madridu. 

Leta 2004 je Rebecca javno spregovorila o aferi z Davidom. Čeprav je priznala, da sta bila intimna, pa za to ni ponudila nobenih konkretnih dokazov. Nogometaš je njene obtožbe označil za smešne in ostro zanikal, da bi se kar koli takega kdaj koli zgodilo. 

Čeprav sta skupaj že 30 let, še vedno čutita ljubezen
Preberi še
Čeprav sta skupaj že 30 let, še vedno čutita ljubezen

O omenjeni aferi je spregovorila tudi varuška Abbie Gibson, ki je bila zaradi svojega vmešavanja in razkrivanja zaupnih informacij javnosti odpuščena. Ta je leta 2005 razkrila, da se je par pogosto prepiral, še posebej pa se spomni nekega jutra, ko je David celo zmerjal svojo ženo in jo označil z zelo grdo besedo. 

V tem času je bila Victoria v sedmem mesecu nosečnosti z njunim sinom Cruzom, zato je bila pod velikim pritiskom, posledično pa naj bi se zaupala družinski varuški in ji potožila, da ne ve, kaj naj naredi, da reši njun zakon. Abbie je razkrila tudi, da je Victoria rotila Davida, naj ji pove, kaj se je v resnici zgodilo z Rebecco, ta pa naj bi afero zanikal. Victoria mu je verjela in tudi sama zanikala obtožbe v javnosti.

Želela je, da bi bil z njeno sestro, zdaj pa ...
Preberi še
Želela je, da bi bil z njeno sestro, zdaj pa ...

David in Victoria naj bi bila tik pred ločitvijo, vendar je Victoria svojega moža prosila, naj z ločitvijo počaka vsaj do rojstva njunega tretjega otroka. Abbie je podprla Rebecco Loss v njeni izjavi o domnevni aferi, izpostavila pa je tudi, da naj bi imel David afero še s kozmetičarko Dannielle Heath in vsaj še eno neznano žensko.

Največ pozornosti od Davidovih ljubic pa je požela Bosanka Irma Nici (pravo ime Nezirović), ki je razkrila več podrobnosti o njunih intimnih odnosih. "Ljubila sva se 15 minut. Na lestvici od ena do deset bi mu kot ljubimcu dala 7,5," je povedala Irma, več pa si lahko preberete v članku Bosanka o strastni noči z Davidom Beckhamom: Trajalo je 15 minut.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
David in Victoria Beckham sta v življenju prestala mnoge preizkuse.
David in Victoria Beckham sta v življenju prestala mnoge preizkuse.FOTO: Profimedia
Okronali so najbolj eleganten zvezdniški par na svetu
Preberi še
Okronali so najbolj eleganten zvezdniški par na svetu
Zmenek z Beckhamom ni tako glamurozen, kot bi si mislili ...
Preberi še
Zmenek z Beckhamom ni tako glamurozen, kot bi si mislili ...

Vir: story.hr, yourtango.com, thethings.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368