Zadovoljna.si
Mary-Kate Olsen in Olivier Sarkozy

Trači

Razkrili razlog, zakaj se ločujeta

J.V.
21. 05. 2020 08.00
0

33-letna zvezdnica, ki je že pri nekaj mesecih zaslovela v priljubljeni humoristični nanizanki Polna hiša, in 50-letni Olivier Sarkozy se po štirih letih in pol ločujeta. Zdaj pa je znan tudi razlog, zakaj.

Novica, da je zakona med Mary-Kate Olsen in Olivierjem Sarkozyjem konec, je v medije prišla pred nekaj dnevi, zdaj pa People poroča, kaj je bil glavni razlog, da se je njuna ljubezenska zgodba končala. Neznani vir je namreč za medij razkril, da si zvezdnica pred nekaj leti ni želela otrok, zdaj pa se je to spremenilo. "Pred nekaj leti otroci zanjo niso bili prioriteta. To se je spremenilo. Olivier ima že dva odrasla otroka in si jih ne želi več," je povedal vir.

On ima iz prejšnjega zakona dva otroka.
On ima iz prejšnjega zakona dva otroka.FOTO: Profimedia
Po številnih kritikah njune romance se je zdaj zgodilo to!
Preberi še
Po številnih kritikah njune romance se je zdaj zgodilo to!

Mary-Kate je 17. aprila podpisala papirje, s katerimi je zahtevala ločitev od 18 let starejšega Sarkozyja, a sodišča v New Yorku zaradi korona krize, niso sprejemala ločitvenih papirjev, razen nujnih primerov. 13. maja je tako zvezdnica zaprosila, da njen zahtevek obravnavajo kot nujnega, a je sodnica prošnjo zavrnila. Mary-Kate naj bi se mudilo, ker naj bi jo skrbelo, da jo bo odtujeni soprog poskušal izseliti iz stanovanja. 

Sicer pa želja po otrocih menda ni edini razlog, zaradi katerega sta se oddaljila. "Olivier se rad zabava in zapravlja," je dejal vir. "Rad živi razkošno." Medtem pa 33-letna zvezdnica, ki kot modna oblikovalka skupaj s sestro dvojčico ustvarja dve modni znamki, The Row in Elizabeth and James, ne živi tako razsipno in ima raje umirjeno življenje. 

"Mary-Kate je rada tiho in sama in počne stvari, ki jih ima rada. Druženje je ne zanima. Rada ima male družbe z izbranimi ljudmi, zaradi česar sta veliko časa preživljala ločeno," je povedal vir iz modnih krogov zvezdnice. 

Otroška zvezdnica vložila nujen zahtevek za ločitev
Preberi še
Otroška zvezdnica vložila nujen zahtevek za ločitev
Pred nekaj dnevi so jo ujeli na ulici v New Yorku.
Pred nekaj dnevi so jo ujeli na ulici v New Yorku.FOTO: Profimedia

 


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493