Zmago Jelinčič: Bila je gospa, ki je imela vse in preveč!

J.V.
08.11.2019, 10:33
0
Da bo ločitveni postopek Zmaga in Monike Jeličnič vse prej kot miren, je postalo jasno včeraj, ko sta se za zdaj še zakonca, udeležila prve obravnave na sodišču. Umazane ločitvene vojne v Hollywoodu niso nič novega, kar nekaj pa jih je bilo v zadnjih letih tudi pri nas.

"Bila je gospa, ki je imela vse in preveč. Zdaj ima bogatega ljubimca, 10 let mlajšega, in je na poti, kamor je hotela iti. Jaz imam dve punčki in želim, da nekaj imata, ne pa, da bo njuna mama to zapravila skupaj z ljubimcem in zanju ne bi ostalo ničesar," je o svoji soprogi Moniki, s katero sta včeraj začela bitko na sodišču, dejal poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti.

PREBERI ŠE
Zmago Jelinčič: zapustila ga je zaradi drugega moškega

Ta trdi, da je Monika do njega prišla gola in bosa, on pa je z njo vsa leta ravnal kraljevsko, zdaj pa si je ona našla mlajšega ljubimca in upa, da bo v ločitvenem postopku dobila njuno ljubljansko hišo in vilo v Žusterni, ki je pisana na. "Svojo plačo je potrošila za cunjice in čevlje, če ji jih nisem kupil jaz. Jaz sem skrbel za družino in plačeval stroške. Vse to je evidentno iz bančnih izpiskov, ki jih imam," je za 24ur dejal Jelinčič.

Zaslišanje na sodišču je bolj kot na resno ločitveno obravnavo spominjalo na komedijo in Jelinčič naj bi z eno od izjav privabil nasmeh na obraz celo sodnici. Nekajkrat pa se je nasmejal tudi sam, in sicer med ženinim pričanjem. Moniko je na obravnavo spremljal njen novi partner Rok Miklič. Da bo ločitveni postopek zakoncev Jelinčič. ki sta bila skupaj 16 let, umazan, ni nobenega dvoma, ni pa prvi takšen pri nas. 

Zakaj je temu tako?

"Ko se dva ločujeta, se vedno dogajajo grde stvari. Iz velike ljubezni, ki sta jo gojila drug do drugega, hitro postaneta največja sovražnika. Človek si niti ne predstavlja, kakšne negativne misli imajo ljudje, ki se ločuejjo. Domišljija hudobnega človeka je neizmerna. Tudi negativna reklama je za ljudi, ki se želijo pojavljati v medijih, uspeh. Osebno to obsojam. Če sta partnerja naredila napako, ko sta se vezala, bi se po mojem mnenju morala ločiti na miren način, sporazumno, predvsem pa bi morala zaščititi otroke. Ne smejo postati žrtve razprtij, slabih in negativnih odnosov," nam je pred časom zaupala odvetnica Tjaša Andree Prosenc. Razveze lahko trajajo tudi 15 let in več: "Če nekdo želi nagajati svojemu partnerju, mu naš sistem omogoča, da to počne neskončno dolgo."