Zadovoljna.si
Klobasa - naslovna

Trači

Zmagovalec Kmetije delil vročo fotografijo nove izbranke

M. A.
10. 07. 2020 09.47
5

Čeprav za razliko od svojega brata dvojčka ni toliko zgovoren, ko beseda nanese na zasebnost, je Tilen Klobasa, ki je z bratom pred dnevi praznoval 22. rojstni dan, tokrat presenetil in prek družbenih omrežij sporočil, da je zaseden. Srce mu je ukradla skrivnostna temnolaska.

Dvojčka Klobasa je Slovenija spoznala lani, ko sta s trdnim ciljem po zmagi vstopila v resničnostni šov Kmetija, kjer pa sta svoj cilj tudi dosegla. Jana je Slovenija spoznala že dve leti prej, ko se je v šovu preizkusil prvič, a je kmalu tudi izpadel, ko pa smo ga takoj po lanski zmagi vprašali, od kje takšna razlika, je iskreno in direktno odgovoril: 'Ker sem bil takrat pi**a!'. Lani pa je Jan poskrbel za spremembo taktike in s seboj pripeljal še brata Tilna, ki pa je priznal, da nad idejo sprva ni bil navdušen in se tako še do zadnjega ni odločil, ali bo v šov res vstopil. Ostalo je znano, Jan je Tilna uspel prepričati, nekaj mesecev pozneje pa sta osvojila zmago in tako sta še danes aktualna zmagovalca Kmetije. Ob tem Tilen drži prav poseben dosežek, saj je postal prvi zmagovalec, ki se v areni sploh ni nikoli pomeril.

Dvojčka Klobasa sta bila odločena, da bosta zmagala, kar jima je tudi uspelo.
Dvojčka Klobasa sta bila odločena, da bosta zmagala, kar jima je tudi uspelo.FOTO: POP TV

Tilen, ki tudi v šovu ni bil tako zgovoren kot njegov brat, pa je tokrat presenetil in na Instagramu delil zgodbo (objavo, ki izgine po 24 urah, op. a.), v kateri v morju objema neznano dekle. Fant je lani pred vstopom v šov potrdil, da je samski, zato gre očitno za svežo ljubezen. Tudi sicer dvojčka svoje oboževalce prek Instagrama, kjer imata skupno prek 42.000 sledilcev, redno obveščata o svojem početju in tako večkrat razkrijeta, da se še pogosto družita tudi z bivšimi sotekmovalci iz šova.

Iskreno o zmagovalcih Kmetije: ’Drugi so tako nori’
Preberi še
Iskreno o zmagovalcih Kmetije: ’Drugi so tako nori’
Klobasa - naslovna
Klobasa - naslovna FOTO: Instagram

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471