Zadovoljna.si
Antonija

Trači

Znana voditeljica priznala, da jo je bilo strah

M. A.
06. 06. 2020 19.45
0

Tako kot pri nas se tudi na sosednjem Hrvaškem po številnih prepovedih opravljanja športnih aktivnosti zaradi koronavirusa tudi te prepovedi rahljajo, priložnost pa je takoj izkoristila priljubljena hrvaška voditeljica, ki smo jo letos spoznali tudi mi.

Antonija Blaće, voditeljica številnih priljubljenih resničnostnih šovov na Hrvaškem, ki smo jo Slovenci letos spremljali v dveh sezonah šova Sanjski moški Hrvaške, je zbrala pogum in na sončno nedeljo v tandemu skočila s padalom.

'Zakaj nikoli ne znam reči ne,' je že zjutraj na Instagramu začela svojo zgodbo, nato pa sledilcem, teh je že skoraj 190 tisoč, ponudila vpogled v pripravo na skok: pregled letala in opreme, obleka, polet in seveda skok, nato pa še krepčilno kosilo. Po skoku je bila kakopak vesela, da je to storila, pod objavo pa so se vsule čestitke znanih Hrvatov, med drugim smo zasledili tudi čestitki priljubljene pevke Nine Badrić in Marijane Batinić, voditeljice hrvaške različice šova Ljubezen po domače, ki trenutno pričakuje drugega otroka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Blaćevi tudi na trdnih tleh adrenalin ni tuj, saj že vrsto let vodi oddaje v živo, kot je v minulih intervjujih razkrila sama, pa so ji najboljše prav situacije, ko nekaj ne gre po scenariju, na njej pa je, da to skrije pred gledalci. Kljub temu je pozneje v komentarjih pod objavo priznala, da jo je bilo strah že dva dneva pred skokom, a da je bila izkušnja zares čudovita.

Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala
Preberi še
Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Antonija Blaće je vodila tudi šov Sanjski moški Hrvaške, v kateri sta se zaljubila Mijo Matić in Nuša Rojs.
Antonija Blaće je vodila tudi šov Sanjski moški Hrvaške, v kateri sta se zaljubila Mijo Matić in Nuša Rojs.FOTO: Warner Bros.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493