Zadovoljna.si
Donald Sutherland

Trači

Znani igralec razkril, kako obdržati srečen zakon

N. Č.
06. 01. 2023 05.00
0

Priljubljeni igralec Donald Sutherland je s svojo tretjo ženo, Francine Racette, poročen že dobrih 50 let. Igralec pravi, da v srcu čuva prav posebno skrivnost, ki je pripomogla k tako dolgi in srečni zvezi. Ali njegov nasvet deluje, lahko presodite sami.

Sutherland je bil sicer v pretklosti poročen še dvakrat. Njegova prva žena je bila igralka Lois Hardwick. Z njo si je življenje delil med letoma 1959 in 1966, nato pa je še isto leto skočil v zakon z danes že pokojno aktivistko in igralko Shirley Douglas. Douglas in Sutherland sta bila poročena približno tri leta, le dve leti kasneje pa je Donald spoznal ljubezen svojega življenja, ki ga osrečuje še danes. Danes Donald Sutherland in Francine Racette veljata za enega izmed najdlje trajajočih hollywoodskih parov. Kljub starosti še vedno najdeta skupne interese, predvsem pa skrbita za to, da se vedno znova nasmejeta in spravita v dobro voljo. Donald je v enem izmed intervjujev celo citiral Joanne Woodward, ki je rekla: "Lepota gre in seks gre, toda moj mož me vsak dan nasmeje." In enako velja zanj in njegovo ženo. "Ves čas se smejiva," je povedal v enem izmed intervjujev.

Donald Sutherland in Francine Racette se osrečujeta že pol stoletja!
Donald Sutherland in Francine Racette se osrečujeta že pol stoletja!FOTO: Profimedia

To pa še ne pomeni, da nikoli nimata medsebojnih trenj. Pred leti je Donald Sutherland vadil, da bi igral lik piromana iz filma Povratni ogenj (Backdraft). Lika ni opustil niti, ko sta se s Francine odpravila na počitnice, kar je močno razjezilo njegovo sicer zelo prijetno ženo. Dopust je imel tisto leto malce grenak priokus, toda ni težave, ki jo Donald in Francine ne bi uspela prebroditi skupaj.

Kljub temu da Donald pogosto govori o tem, kako pomembno je, da s partnerjem ohranjaš tisto igrivost v zvezi, pa ima za vse tiste, ki si želijo dolgo in srečno razmerje, še pomembnejši nasvet. "Vedno se oglasi na telefon, ko te kliče ljubljena oseba," je navihano odgovoril Donald v enem izmed intervjujev. 

Znani igralec po kratkotrajni smrti: 'Videl sem belo svetlobo'
Preberi še
Znani igralec po kratkotrajni smrti: 'Videl sem belo svetlobo'
Ne zamudite filma Ella in John (Leisure Seeker) na POP TV!
Ne zamudite filma Ella in John (Leisure Seeker) na POP TV!FOTO: Profimedia

Ella in John (Leisure Seeker)

V kolikor ste ljubitelji čutnih, romantičnih filmov, ki ogrejejo srce, nikakor ne smete zamuditi čustvene drame Ella in John (Leisure Seeker). Oskarjeva nagrajenka Helen Mirren in dvakratni dobitnik zlatega globusa Donald Sutherland v pustolovskem filmu upodobita starejši par, ki se odpravi na nepozabno potovanje v starem avtodomu. Pot ju vodi čez vso državo do hiše njunega knjižnega idola Ernesta Hemingwaya na Floridi. Med potjo vnovič užijeta strast do življenja in vzajemno ljubezen, cestna pustolovščina pa jima bo tik pred koncem potovanja prinesla tudi mnoga nepričakovana razkritja in nepozabna presenečenja.

Film Ella in John (Leisure Seeker) si lahko ogledate nocoj ob 20.00 na POP TV!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Ne zamudite filma Ella in John (Leisure Seeker) na POP TV!
Ne zamudite filma Ella in John (Leisure Seeker) na POP TV!FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413