Zadovoljna.si
Ben Affleck - 1

Trači

Ko so že mislili, da mu gre bolje, se je zgodilo TO!

J.V.
19. 12. 2017 08.14
3

Ko se je že zdelo, da je Ben Affleck končno dobil bitko z odvisnostjo od alkohola in obrnil nov list v življenju, je zvezdnik znova skrenil s poti in se že tretjič prijavil v kliniko za zdravljenje odvisnosti.

Hollywoodski igralec Ben Affleck se že vrsto let bori z odvisnostjo od alkohola, ki je uničila tudi njegov dolgoletni zakon z Jennifer Garner. Marca letos je 45-letni igralec v javni izjavi zapisal, da si želi živeti polno življenje in biti najboljši oče, zaradi česar je tudi poiskal strokovno pomoč.

Več mesecev se je zdelo, da mu je zasvojenost končno uspelo premagati, našel je tudi novo ljubezen in ohranil prijateljski odnos z nekdanjo ženo. Zdaj pa se je znova zalomilo. 

Ben se je menda že tretjič prijavil v luksuzno kliniko za rehabilitacijo v Miamiju. "Spet ni zdržal brez alkohola," pravi njegov bližnji prijatelj. V veliko podporo mu je dekle, 37-letna Lindsay Shookus, televizijska producentka, s katero igralec že nekaj časa tudi živi.

Ben Affleck - 3
Ben Affleck - 3 FOTO: AP

 

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493