Zadovoljna.si
Zvezde plešejo

Oddaje

Zvezde plešejo: Filmski teden se spreminja v teden poškodb

M. A.
04. 04. 2019 13.59
0

Plesalci letošnje sezone najbleščečejšega šova Zvezde plešejo so bili minulo nedeljo navdušeni, ko sta Tara Zupančič in Peter Poles napovedala filmski teden. Prve vaje pa so že pokazale, da je izziv morda večji, kot so pričakovali, saj se novice o takšnih in drugačnih pripetijah zdaj vrstijo ena za drugo.

Klara Lorger je bila postavljena pred velik izziv, ko ji je soplesalec Jernej Brenholc povedal, da bo morala med plesom narediti stojo. ’Ojoj, tega nisem delala že deset let,’ je komentirala in prvi poskus se je res končal klavrno, saj je Klara spustila Jernejevo roko in pristala na svoji rami. Ker sprva na videz nedolžna bolečina ni popustila, je Klara, sicer tudi medicinska sestra, poiskala celo zdravniško pomoč. Kaj so ji povedali in ali bo ta teden sploh lahko plesala, bo jasno v nedeljo ob 20.00 na POP TV.

Nikizmi letošnje sezone: od gasilske turbine do telečje pečenke
Preberi še
Nikizmi letošnje sezone: od gasilske turbine do telečje pečenke
Klarin prvi poskus stoje se je končal z obiskom urgence.
Klarin prvi poskus stoje se je končal z obiskom urgence.FOTO: POP TV

Z zdravstvenimi težavami se ta teden soočata tudi Tinkara Fortuna in Aleksej Rubcov, saj je slednjega zagrabilo v križu, kar seveda onemogoča normalen potek vaj. Ta je moten tudi pri Denisu Vučaku in Niki Bagon, saj mu je slednja v prihajajoči koreografiji pripravila kar lepo število dvigov in obratov, ki jim zaenkrat ni povsem kos. To je na svoji koži najbolj izkusila prav Nika, ki je že nekajkrat skorajda pristala na tleh, prav tako pa izkusila Denisov trd prijem.

Zamujene oddaje 3. sezone šova Zvezde plešejo vas čakajo na VOYO. Letošnja novost je oddaja v znakovnem jeziku!
Dvigi v tem tednu Denisu povzročajo nemalo težav.
Dvigi v tem tednu Denisu povzročajo nemalo težav.FOTO: Miro Majcen

Pester teden pa je tudi pred Špelo Grošelj, saj je njen soplesalec Miha Perat zbolel za bakterijsko angino. Miho, ki je lani zmago v drugi sezoni šova priplesal plezalki Nataliji Gros, je tako na vajah zamenjal Matej Krajcer, ki se je lani vrtel z Ivico Vergan.

Nedelja se nezadržno bliža, zato upamo, da bo preostanek tedna miren in da bodo vsi plesalci na plesnem parketu zablesteli tako, kot so že dokazali, da zmorejo. Ne zamudite filmskega tedna v šovu Zvezde plešejo v nedeljo ob 20.00 na POP TV, posledice omenjenih poškodb pa si oglejte v videu.

Ali bo Špelo to nedeljo namesto Mihe vrtel Matej?
Ali bo Špelo to nedeljo namesto Mihe vrtel Matej?FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375