Zadovoljna.si
Špela in Gregor - naslovna

Oddaje

Seksi fant Špele Grošelj se prvič v življenju lahko zabava

M. A.
24. 03. 2019 09.03
4

Potem ko sta v prvi oddaji Zvezde plešejo sodnike navdušila tako Špela Grošelj kot tudi njen partner, Gregor Poljanec Kirsch, sta zdaj še bolj tekmovalna kot prej. Špela je tako svojega fanta obiskala kar na vajah z Martino Plohl, kjer je njegov napredek preverila kar sama.

Gregor Poljanec Kirsch je vajen trdega dela in vojaške discipline, saj je kot bivši specialec, ki je na lastni koži izkusil marsikatero vojaško misijo na vojnih območjih, le tako preživel. Prav zato še toliko bolj uživa na izzivu, ki mu ga prinaša šov Zvezde plešejo, saj se lahko zdaj, kot pravi sam, prvič v življenju zabava. Da kljub temu napreduje, pa redno preverja tudi Špela Grošelj, ki ga je obiskala kar na vajah in preverila, kaj ga je naučila Martina Plohl.

Pesmi iz našega otroštva zaznamovale začetek šova Zvezde plešejo
Preberi še
Pesmi iz našega otroštva zaznamovale začetek šova Zvezde plešejo
Gregor Kirsch je v preteklosti na lastni koži izkusil tudi vojno v Afganistanu.
Gregor Kirsch je v preteklosti na lastni koži izkusil tudi vojno v Afganistanu.FOTO: osebni arhiv

Gregor, ki se tudi na plesnem parketu prav tako kot na misijah odlično znajde, nam je sicer zaupal, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da ne bo izpadel pred Špelo: 'Da bi jaz izpadel pred Špelo? Ne, potem bi ona plesala, jaz pa bi moral doma pospravljati in gospodinjiti? To pa ne (smeh)!' Ob tem je poudaril, da iz tekmovanja ne želi izpasti, saj je v plesu res začel uživati, Martina pa ga je, glede na to, da je začetnik, zares dobro natrenirala.

Gregor pred začetkom oddaje ni plesal, a je zdaj v plesu začel uživati.
Gregor pred začetkom oddaje ni plesal, a je zdaj v plesu začel uživati.FOTO: osebni arhiv

V prvem tednu sta Gregor in Martina osvojila 18 točk in se zavihtela na 4. mesto, boljši izplen pa je domov prinesla Špela, ki je z Miho Peratom, aktualnim zmagovalcem z Natalijo Gros, z dvaindvajsetimi točkami pristala na 2. mestu. Tokrat je napetost še večja, saj bo v prihodnji oddaji, ki na POP TV prihaja nocoj ob 20.00, prvi par že zapustil tekmovanje.

Poleg Špele in Gregorja se bodo tokrat ponovno predstavili še Jana Koteska, Klara Lorger, Denis Vučak in Miha Zupan, prav slednji pa trenutno s sedemindvajsetimi točkami kraljuje na vrhu lestvice. Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO, kjer si jih lahko letos ogledate tudi v znakovnem jeziku.

Fant Špele Grošelj pokazal zavidanja vredno postavo!
Preberi še
Fant Špele Grošelj pokazal zavidanja vredno postavo!
Špela Grošelj in Gregor Poljanec Kirsch se spodbujata, a hkrati malce tudi tekmujeta.
Špela Grošelj in Gregor Poljanec Kirsch se spodbujata, a hkrati malce tudi tekmujeta.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375