Zadovoljna.si
Moški tekmovalci Zvezde plešejo

Trači

Tako čas v karanteni preživljajo znani Slovenci

M. A.
20. 03. 2020 07.47
0

Številni znani Slovenci se zavedajo resnosti koronavirusa, zato tudi sami te dni ostajajo doma in k temu pozivajo tudi druge. Šov Zvezde plešejo je prav zaradi odgovornosti do produkcijske ekipe in vseh ustvarjalcev do nadaljnjega odpovedan, mi pa smo preverili, kako si naše zvezde čas krajšajo zdaj, ko ne plešejo.

Teji Jugovic kot mladi mamici zagotovo ni dolgčas, tako otrokom kot sebi pa čas krajša na različne načine. Veliko časa preživijo v naravi, seveda sami in odmaknjeni od drugih, doma pa si vzamejo čas tudi za slikanje in ustvarjanje.

Teja in Jani v kočljivi situaciji: Nikoli nisem ...
Preberi še
Teja in Jani v kočljivi situaciji: Nikoli nisem ...
Teja Jugovic dni v karanteni preživlja ustvarjalno.
Teja Jugovic dni v karanteni preživlja ustvarjalno.FOTO: osebni arhiv

Pestro je tudi pri Tomažu Miheliču, ki ga marsikdo pozna tudi kot Marleno iz tria Sestre, saj je sicer vse dni v pogonu od jutra do poznega večera. Ko se zjutraj zbudi, najprej pozdravi svojo magnolijo, nekaj časa pa preživi tudi v naravi, za kar mu ni treba zapuščati niti svojega atrija. Ste mislili, da je pozabil na ples? Nikakor, vsak dan vsaj nekaj minut posveti tudi tej svoji ljubezni, vmes pa pridno dela od doma. Več si oglejte v spodnjem videu.

Tomaž Mihelič: ’To je bilo res sramotno!’
Preberi še
Tomaž Mihelič: ’To je bilo res sramotno!’

Svoje dni v karanteni pa Miki Vlahovič humorno opiše kot garanje: 'Moj garaški dan je videti tako, da stopim na plažo, kjer me že čakata dve luštni punci, zraven pa je ležalnik zame.' Mikijevo improvizirano plažo si oglejte na našem Instagram profilu @zadovoljna.si, kjer ne spreglejte tudi Tejinega ustvarjanja.

Na Instagram profilu spletne strani Zadovoljna.si ne spreglejte več videozgodb iz zakulisja šova in spremljajte naše zvezde med karanteno.
Na Instagram profilu spletne strani Zadovoljna.si ne spreglejte več videozgodb iz zakulisja šova in spremljajte naše zvezde med karanteno.FOTO: POP TV

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493