Zadovoljna.si
Denis Toplak NASLOVNICA

Trači

Znani Slovenec z golimi fotografijami: ’Zakaj bi lagal?’

M. A.
03. 02. 2020 07.45
0

S svojim ostrim jezikom in številnimi taktikami je Denis Toplak v resničnostnem šovu Kmetija le redko katerega gledalca pustil ravnodušnega, a zdaj je nasmejani Štajerec pred drugačnim izzivom. Pridružuje se namreč 4. sezoni šova Zvezde plešejo, česar se veseli, priznava, čeprav nima veliko izkušenj s plesom.

Da se Denis Toplak nikoli ne vda, je dokazal v Kmetiji, v kateri je na koncu sicer res slavil Franko Bajc, a vendar si je zmago priboril prav po težkem boju z Denisom. Zdaj se Denis podaja v šov Zvezde plešejo, ki na POP TV prihaja spomladi, še prej pa smo Denisa presenetili na promocijskem fotografiranju in ga povabili v igro Nikoli nisem … V njej Denis med drugim priznava, da je prav mogoče, da kje naokrog krožijo njegove gole fotografije, prav tako pa ne skriva, da se je z izgovorom že izognil seksu. Več v videu.

Na pomoč jima je priskočil Denis Avdić
Preberi še
Na pomoč jima je priskočil Denis Avdić

Denisu pa se bo na plesnem parketu pridružilo še devet znanih Slovencev, med njimi kar nekaj glasbenikov, Alya, ki je v igri Nikoli nisem ... prav tako priznala marsikaj, Kataya, Miran Vlahovič – Miki in Tomaž Mihelič – Marlena, igralske barve bosta zastopali Mojca Funkl in Kaja Vidmar, športniki pa v boj pošiljajo Luko Žvižeja. V resničnostnem šovu pa sta se poleg Denisa prej preizkusila že Teja in Jani Jugovic, danes poznana kot Cool Mamacita in Cool Fotr, ki sta se v šovu Gostilna išče šefa pred slabimi osmimi leti tudi spoznala in zaljubila. Boj za plesni globus letošnje sezone bo spet vroč, do pomladi pa si lahko čas še vedno krajšate s 3. sezono, ki vas čaka na VOYO.

Igralka o golih fotografijah: 'A moram iskreno odgovarjat?'
Preberi še
Igralka o golih fotografijah: 'A moram iskreno odgovarjat?'
Marsikdo ne bi verjel, a očitno se je Denis Toplak z izgovorom že izognil seksu.
Marsikdo ne bi verjel, a očitno se je Denis Toplak z izgovorom že izognil seksu.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471