Zadovoljna.si
Kanye West in njegova žena Bianca Censori v Firencah

Trači

Zvezdnica še naprej izvaja svojo evropsko turnejo v razgaljeni podobi

M.S
26. 09. 2023 10.18
0

Kanye West je bil to poletje v središču pozornosti zaradi svoje žene Biance Censori, ki je javnost šokirala s svojimi modnimi izbori. Njena radikalna preobrazba stila, v skoraj goli podobi, je po evropskih mestih pritegnila veliko pozornosti. Nedavno so ju ujeli med nakupovanjem v Firencah.

Zvezdnik Kanye West je bil nenehno v središču pozornosti to poletje, in to zaradi svoje žene Biance Censori, ki je javnost redno šokirala s svojimi modnimi izbori. Zvezdnico, ki je zaradi svojega slavnega moža popolnoma spremenila svoj slog, smo letos skoraj povsem golo videli po številnih evropskih mestih. Par smo večkrat opazili, kako se sprehajata bosa po mestih. Nedavno so ju ujeli med nakupovanjem v Firencah, kjer sta sprožila pravo evforijo med svojimi oboževalci.

Nasmejana Bianca Censori s svojimi oboževalci
Nasmejana Bianca Censori s svojimi oboževalciFOTO: Profimedia
Kanye West po Benetkah kazal golo zadnjico
Preberi še
Kanye West po Benetkah kazal golo zadnjico

Bianca je tokrat zasijala v enodelnem kožnem bodiju, s svetlečimi hlačnimi nogavicami in elegantnimi petami. Njen videz je dopolnila s torbico v obliki polža, ki je vredna skoraj 2 tisoč evrov. Kanye pa se je odločil za bolj skrivnosten videz, saj si je majico z dolgimi rokavi zavezal kot masko, ki je razrkivala le njegove oči, videz pa je dopolnil s črno široko majico in hlačami.

Kanye West in njegova žena Bianca Censori v Firencah
Kanye West in njegova žena Bianca Censori v FirencahFOTO: Profimedia
Ali problemi z duševnim zdravjem opravičujejo njegovo vedenje?
Preberi še
Ali problemi z duševnim zdravjem opravičujejo njegovo vedenje?

Par je ujeli med obiskom prestižne trgovine, kjer si je Bianca ogledovala različne torbice, še posebej pa jo je navdušila zlato okrašena torbica v obliki sonca.

Bianco je še posebej navdušila prestižna zlata torbica
Bianco je še posebej navdušila prestižna zlata torbicaFOTO: Profimedia
Priznal, da je Kim varal z več ženskami istočasno
Preberi še
Priznal, da je Kim varal z več ženskami istočasno

Zvezdniški par je v zadnjih mesecih potoval po Evropi, največ pozornosti pa sta pritegnila v Benetkah, kjer je Kanye stopil pred kamero z golo zadnjico, medtem ko naj bi Bianca po nekaterih poročilih izpolnjevala njegove spolne želje, kar si lahko preberete v spodnjem članku.

Žena Kanyeja Westa zvezdnika oralno zadovoljevala na čolnu, vse so ujele kamere
Preberi še
Žena Kanyeja Westa zvezdnika oralno zadovoljevala na čolnu, vse so ujele kamere

Pred odhodom na dopust v Italijo sta zvezdnika pritegnila vso pozornost v Berlinu, še posebej, ko sta se odpravila na enega izmed najbolj znanih mestnih kebapov. Stala sta v vrsti, da bi dobila svoj priljubljeni kebap, nato pa sta ga pojedla na bližnji klopci.

Kanye in Bianca poskusila Mustafas Gemuese Kebab v Berlinu
Kanye in Bianca poskusila Mustafas Gemuese Kebab v BerlinuFOTO: Profimedia

Manj kot leto dni po razhodu med Kanyejem in Kim Kardashian, se je West poročil z Bianco v zasebnem okolju. Kanye je v zadnjih letih pritegnil medijsko pozornost zaradi svojih obupnih izjav, vključno z antisemitskimi pripombami, zaradi katerih je izgubil številna sodelovanja s prestižnimi znamkami. 

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Njegovo težavno preteklo ozadje ni bilo ovira pri njegovem iskanju nove ljubezni. 28-letna Bianca je svojo arhiturno kariero začela v Avstraliji, preden je postala arhitekturna vodja pri moževi znamki Yeezy.Njen mož je zdaj postal glaven oblikovalec njenega stila, saj je Kanye znan po tem, da preoblikuje videz svojih partnerk. Bianca je v celoti sprejela novi stil, izbrisala svoje račune na družbenih omrežjih in postala podrejena Kanyejevim vizijam.

Bianca Cesnori je trenutno nenehno v središču modne pozornosti
Bianca Cesnori je trenutno nenehno v središču modne pozornostiFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375