Zadovoljna.si
Tamara Korošec in Renato Lužar

Trači

Zvezdnica šova Ljubezen po domače ponovno zaljubljena

M. A.
29. 04. 2020 12.38
3

2. sezona šova Ljubezen po domače, ki smo jo na POP TV spremljali pred dvema letoma, je med drugim postregla z eno uspešnejših romantičnih zgodb, saj se je med Renatom Lužarjem in Tamaro Korošec rodila prava ljubezen, Tamara pa se je k Renatu kmalu tudi preselila. Letos pa je bilo ljubezni konec.

Tamara Korošec je tudi na svojem Instagramu pogosto objavljala skupne fotografije z Renatom in odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev, ki so cenili njeno odkritost, zato si jih je sčasoma nabrala že skoraj 20.000, vse pa je presenetila pred nekaj meseci, ko je razkrila, da je ljubezen med njo in Renatom končana. Sprva so številni v to dvomili, saj je imel parček tudi vmes že kakšen spor, a sta kljub temu vedno našla pot nazaj skupaj. Na začetku februarja pa je Tamara tudi za spletno stran Zadovoljna.si sporočila, da je tokrat res konec, nam pa dodala, da je bilo lepo, dokler je trajalo, o razlogih, ki so pripeljali do konca ljubezni, pa ni želela govoriti.

Tamara in Renato: 'Bilo je lepo, dokler je trajalo'
Preberi še
Tamara in Renato: 'Bilo je lepo, dokler je trajalo'

Pred kratkim pa je Tamara na svojem Instagramu začela objavljati namige, da je ponovno zaljubljena, a tokrat ni želela ničesar potrditi in sporočiti niti svojim oboževalcem, danes pa je v zgodbi na Instagramu (objavi, ki izgine po 24 urah, op. a.) sporočila: 'En mesec,' objavo pa pospremila s številnimi srčki. Kdo je srečnež, ki je tokrat osvojil Tamarino srce, očitno ne bomo izvedeli tako hitro, kot je to postalo jasno v šovu Ljubezen po domače, zagotovo pa tudi mi Tamari želimo veliko sreče. 

Tamara na svojem Instagramu redno namiguje, da je ponovno našla srečo v ljubezni.
Tamara na svojem Instagramu redno namiguje, da je ponovno našla srečo v ljubezni.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493