Zadovoljna.si
Jane Fonda

Trači

V boju proti smrtonosnemu virusu stavi na trenirke

M. A.
22. 04. 2020 08.15
0

Bogati in vplivni se ozaveščanja o koronavirusu lotevajo vsak na svoj način. Zakonca Beckham se pridružujeta aplavzom zdravstvenim delavcem na balkonu, Lady Gaga pripravlja virtualni koncert, ki bo združil več kot trideset največjih glasbenih zvezd na svetu, Jane Fonda pa v boju proti smrtonosnemu virusu stavi na trenirke.

82-letna Jane Fonda ni le znana igralka, temveč se vse bolj uveljavlja tudi kot podnebna aktivistka, zaradi česar je pred meseci večkrat končala za rešetkami. Aktivna pa je tudi v boju proti koronavirusu, in tako je zdaj svojim oboževalcem ponudila novo trenirko z napisom svojega priimka (in znamke) Fonda. Zanjo je treba odšteti 78 evrov, igralka pa bo ves izkupiček od prodaje namenila organizacijama Fire Drill Friday in One Fair Wage, ki sodelujeta v aktivizmu za okoljske težave, zdaj pa tudi za globalno pandemijo covid-19.

Vsa zbrana sredstva bo igralka namenila boju proti koronavirusu.
Vsa zbrana sredstva bo igralka namenila boju proti koronavirusu.FOTO: Profimedia

Fonda je naknadno ponudila še majice s kratkimi rokavi in jih ocenila na skromnih 23 evrov, sredstva pa bo prav tako v celoti namenila omenjenima organizacijama. Kot je povedala sama, je zanimanje za trenirko veliko, s prvo promocijsko fotografijo pa je na Instagramu zbrala že 150.000 všečkov. Igralka čas v samoizolaciji kljub svojim 82. letom preživlja aktivno; tako si je pred kratkim ustvarila profil na družbenem omrežju TikTok, kjer je ponovno začela snemati svoje vadbe, ki so bili v osemdesetih letih prejšnjega stoletja pravi hit.

Jane Fonda
Jane FondaFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493