Zadovoljna.si
Incident je prijavila dekličina teta, ko je svojo nečakinjo slišala jokati.

Novice

Grozljivo! Mama 10-letnico prisilila, da je pozirala gola

Z.K.
01. 03. 2012 14.29
19

41-letna ženska je svojo 10-letno hčer prislila, da je gola pozirala neznancu. Ta jo je opazoval preko spletne kamere, mama pa je končala za zapahi, kjer naj bi preživela še dve leti in pol. Imeni mame in hčere nista prišli v javnost, da bi zavarovali dekličino identiteto. Zgodilo se je v Ameriki.

 

Neimenovana ženska se je z domnevnim fotografom za fotografiranje dogovarjala preko spleta.
Neimenovana ženska se je z domnevnim fotografom za fotografiranje dogovarjala preko spleta.FOTO: iStockphoto

Slekli sta se obe

Neodgovorna mati je svojo 10-letno hčer prisilila v povsem golo poziranje, vanjo pa je usmerila spletno kamero, preko katere jo je opazoval Joshua Dunfee. 41-letnica naj bi se za tovrstno početje odločila, ker je menila, da je moški priznan fotograf. Skupaj s hčerko je na ta način želela osvojiti 20.000 dolarjev vredno fotografiranje, na katerem bi v kopalkah pozirala skupaj s hčerko. Nobena od njiju moškega preko kamere ni videla, saj se je izgovoril, da je pokvarjena. Do golega sta se morali sleči tako ženska kot njena hči, saj naj bi domnevni fotograf želel videti obliko njunih teles.

Fotograf
Fotograf FOTO: iStockphoto

Pretvarjal se je, da je fotograf

30-letnega Dunfeeja iz Iowe so oblasti obtožile pretvarjanja, da je fotograf, zdaj pa se spopada z obtožbami pornografije. Sam namigovanja zavrača, vseeno pa so ga pridržali za zapahi, kjer bo ostal do sojenja. Incident je prišel na dan, ko je dekličina mama klicala svojo sestro in ji potožila, da njena hči ne želi sodelovati pri golem poziranju pred kamero. Teta 10-letnice je v ozadju slišala jokanje nečakinje in dogodek prijavila policiji.


Prijavila ga je njena sestra

Odvetnik ženske, ki je svojo hčer prisilila v neodgovorno početje, pravi, da sta obe žrtvi perverzneža. "Sestra neimenovane ženske naj bi s prijavo želela spraviti za zapahe perverznega moškega, ki pod pretvezo, da je fotograf, izkorišča naivne ženske,“ pravi odvetnik. "Dogodek je pogubno vplival na celotno družino vpletenih,“ še dodaja. Dekličina mama pravi, da je tudi sama žrtev, zato ne razume, zakaj so priprli ravno njo.

Incident je prijavila dekličina teta, ko je svojo nečakinjo slišala jokati.
Incident je prijavila dekličina teta, ko je svojo nečakinjo slišala jokati.FOTO: iStockphoto


.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368