Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Varuška spolno zlorabila 14-letnega varovanca

Z.K.
28. 01. 2012 09.17
74

Loni Bouchard je stara 20 let in se tako kot veliko njenih vrstnic preživlja kot varuška. Tako so jo najeli tudi starši 14-letnega dečka, ki pa ga Američanka ni le pazila, temveč ga je povabila med rjuhe. Ko so dečkovi starši zvedeli, kaj se dogaja, so varuško prijavili in zdaj zaradi obtožbe, da je spolno nadlegovala 14-letnega dečka, tvega zaporno kazen. Začelo se je namreč sojenje, v preiskavi pa so prišle na dan še druge podrobnosti iz njenega življenja.

Loni Bouchard, 20-letna varuška iz Conneticuta, je končala za zapahi, saj je osumljena, da je imela spolne odnose s 14-letnim dečkom, ki ga je varovala. Loni naj bi dečka opila in drogirala, nato pa zlorabila. Policija jo je prijela po trimesečni preiskavi, Lonijin odvetnik pa trdi, da Loni bolj kot zapor potrebuje zdravljenje.

Vse zapisovala v svoj dnevnik

Loni je dogajanje dosledno zapisovala v svoj dnevnik, kar so na sodišču uporabili kot dokaz. Dekle naj bi se sicer zavedalo, da je njeno razmerje z dečkom protizakonito, vendar pa je mnenja, da zakon ne more odrejati, koga lahko ljubi in koga ne. V svojem dnevniku je zapisala, kako čudovit je seks s fantom, da ga ljubi ter se sprašuje, zakaj je šestletna razlika med njima sploh pomembna.

Vloga Lonijine mame

Na dan je prišlo, da je njena mama Kimmy Bouchard bila tista, ki je dečku dala alkohol in marihuano. Zaradi tega se je tudi sama znašla na sodišču z obtožbo prodaje prepovedanih substanc. Razmerje med 20-letnico in šest let mlajšim dečkom je razkrila prav Kimmy, ko je na družbenem omrežju Facebook prebrala sporočila, ki sta si jih mladostnika pošiljala.

Loni se je zaljubila v dečka

Loni je v dnevnik zapisala, kako močno pogreša fanta in kako nepravično je, da se ne smeta videti. "Končno sem našla nekoga, ki z mano lepo ravna ter me osrečuje. Vendar pa ne smeva biti skupaj, ker tako pravi zakon?“ je še zapisala v dnevnik. 20-letnica naj bi po razkritju razmerja dečkovim staršem pošiljala SMS-sporočila, v katerih je namigovala, naj zadevo razrešijo diskretno brez vpletanja policije. Starša 14-letnika sta že v mesecu maju vložila zahtevo za Lonijino prepoved približevanja njunemu sinu. V tistem času je obtožena  v svoj dnevnik zapisala, da jo dečkova mama sovraži ter da je popolnoma nezrela, saj ne razume položaja. Zapisala je še, da se reže po roki, rane pa skriva pod zapestnico, ki ji jo je podaril fant. Na dan pa je prišlo, da se je dekle pred tem zapletlo tudi z nekim drugim 14-letnikom, vendar pa mu njegovi starši niso dovolili govoriti s policijo. Tako ji grozijo obtožbe spolnega nadlegovanja mladoletnikov v kar dveh mestih.

KOMENTARJI (74)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368