Zadovoljna.si
Nažiranje že ogroža njeno življenje.

Novice

300 kilogramov naslade

T.M.
12. 01. 2010 18.50
22

Si predstavljate, da se na vas usede ženska, težka 300 kil? Nekateri za takšno doživetje celo plačujejo, in to mastne denarje. Spoznajte Boginjo Patty, ki je najtežja prostitutka na svetu in je obnorela svet.

Nažiranje že ogroža njeno življenje.
Nažiranje že ogroža njeno življenje.FOTO:

Samson je plačal 300 dolarjev za eno uro družbe z najdebelejšo prostitutko na svetu, ki se skriva pod umetniškim imenom Goddess Patty. Posebnost v njeni ponudbi je tehnika, ki jo je debeluška poimenovala ‘peštanje’ oziroma prešanje in vključuje prostovoljno trpljenje pod težo tristotih kilogramov. Patty bo nekaj minut sedela na vašem telesu, vi pa boste predvsem uživali. No, vsaj tisti posebneži, ki mastno plačujejo njenim uslugam, občutijo ugodje gromozanske mase, ki pritiska na njihovo drobovje in skelet. Za primerjavo bi to izgledalo približno tako, kot če bi na sebe položili motorno kolo ali pa bi se na vas ulegle kar štiri ženske hkrati. "Pri tem neznansko uživam in lahko bi ure in ure ležal pod njenim prelepim telesom. Ona je moja boginja in vsakič, ko me pokliče in pove, da ima čas zame, se nemudoma odpravim k njej,” navdušeno pove suženj Samson.

Patty je razvila prav posebno tehniko, s katero popelje moške do orgazma.
Patty je razvila prav posebno tehniko, s katero popelje moške do orgazma.FOTO:
Boginja debelosti

Boginja Patty je 42-letna Američanka, ki prihaja iz Los Angelesa. Že sedem let se ukvarja s to dejavnostjo in lahko se pohvali z izjemnim uspehom. “Tehnika’ peštanje’ ali prešanje izvajajo tudi dekleta z bistveno manjšo telesno težo. A moja masa me je izstrelila med zvezde in moram priznati, da je ogromno povpraševanja po mojih uslugah, saj si moški neizmerno želijo občutiti mojo ekstremno težo,” se pohvali Patty. “Stranke, ki prihajajo k meni, niso vedno omejene, kajti med njimi so številni zdravniki, odvetniki in uspešni poslovneži. Imela pa sem tudi že vrhovnega sodnika in duhovnika,” še izda. Sicer pa so v večini ljudje, kot je elektičar Samson, ki pri Patty izživljajo svoje obsesije oziroma fetiše. Samson je poročen in ima otroke, a na skrivaj se posveča užitkom, ki jih zagotavljajo zgolj debele in ekstremno debele ženske, kot je Boginja. V njegovem primeru gre zgolj za občutek teže na svojem telesu in nikakršno oralno ali penetrativno zadovoljevanje telesnih potreb.

Boginja v vsej svoji lepoti
Boginja v vsej svoji lepoti FOTO:
Lepe debele ženske

Dnevni zaslužek mame štirih otrok, ki se je poimenovala Boginja, se giblje okoli nekaj tisočakov, a se hitro unovčijo v mastno in nezdravo prehrano. Patty je v svojem načinu življenja že tako prekoračila mejo zdravega okusa, zato vedno bolj intenzivno izkuša posledice prekomerne telesne teže. Že krajši sprehod ali nakupovanje v trgovini jo povsem izčrpa. Žalostno je, saj še vedno ni ugotovila, da bo zaradi nažiranja v bližnji prihodnosti lahko umrla.
Vendar pa jo stranke dnevno obmetavajo s komplimenti, ki so namenjeni predvsem njeni strašljivi teži, kar ji dviguje samozavest. K sodelovanju so jo povabili slavni norci iz oddaje Jackass, ki so si zaželeli, da Patty s svojim telesom pokoplje pritlikavca. In prav takšne komične vloge so jo prepričale, da je v svojem novem življenju lahko srečna. Vse skupaj se je začelo pred sedmimi leti, ko se je ločila od moža in se zatekla k hrani. Povsem po naključju je naletela na BBW – big beautiful women oziroma lepe debele ženske. Gre za dame z ekstremno težo, ki so kljub temu ljubljene in oboževane s strani moških.

Moški jo ljubijo!

Pri urejanju porabi veliko časa, saj ima veliko površine, ki jo mora do potankosti pripraviti na novega klienta. Te si je začela temeljito izbirati, kajti ne more si jo prav vsak privoščiti. Večino svojih strank pozna že dlje časa, njeni stalni gostje pa so tudi znani glasbeniki in umetniki, ki pa imajo še posebej nevsakdanje želje. Nekateri si jo zaželijo v razkošni in posebej veliki limuzini, v katero se lahko spravi tudi orjaška prostitutka. “Eden izmed svetovnih zvezdnikov ima prav posebno željo, saj mu moram pred vsako akcijo okoli vratu namestitit pasjo ovratnico, nato pa skoraj v celoti izgine pod mojo težo. Moram priznati, da sem stranke že neštetokrat vprašala, zakaj ne obiščejo kakšne mlajše in bolj suhe prodajalke ljubezni. Prišla sem do zaključka, da mora to izvirati iz izkušnje v otroštvu. Ali je bila varuška tista, ki se je usedla nanje, ali pa jih je kdo od družinskih članov želel kaznovati in se je zbasal nad ubogega otroka. Vendar je to zame še vedno posel, ki mi prinaša dober zaslužek, hkrati pa izpolnim skrite želje številnim ljudem.”
Pri svojem opravilu je Patty polomila že mariskatero rebro, pohvali pa se lahko tudi s tremi zlomljenimi nogami. Gmota maščevja tudi z navdušenjem pove, da je večkrat kdo pod njenim telesom obležal nezavesten. A v vseh primerih se moški po nekaj trenutkih le opomorejo, čez nekaj tednov pa jo spet.

Patty se rada pokaže tudi na spletu.
Patty se rada pokaže tudi na spletu.FOTO:


 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493