Zadovoljna.si
Je Blanket res Mattov otrok?

Novice

31-letnik trdi, da je oče najmlajšega sina Michaela Jacksona!

Z.M.
22. 04. 2012 12.00
0

Matthew Fiddes, nekdanji telesni stražar Michaela Jacksona, verjame, da je oče pevčevega najmlajšega sina Blanketa. Slednje se trudi dokazati že od leta 2008, ko je za medije prvič izjavil, da je leta 2001 daroval spermo, manj kot leto kasneje pa se je rodil Blanket. Jackson naj bi mu pred leti v pogovoru priznal, da je deček njegov sin, da bi potrdil svoje domneve, pa je opravil tudi test očetovstva. Če se izkaže, da govori resnico, mu Jacksonova družina ne bo mogla prepovedati obiskov danes 10-letnega dečka.

Matthew Fiddes je več let delal kot telesni stražar kralja popa Michaela Jacksona, leta 2001 naj bi daroval spermo, februarja 2002 pa se je rodil Blanket. Mojster borilnih veščin je dolgo sumil, da je deček njegov sin, nekoč pa se je o tem celo pogovarjal z Michaelom. "Vprašal sem ga, ali je Blanket moj otrok, on pa mi je odgovoril, da je Blanket njegov sin, res pa je, da je zanj uporabil mojo spermo,“ pravi Matt, ki dečka ni videl vse od Jacksonove smrti.

Želi ga le obiskovati

Stike je prepovedala pevčeva družina, ki je prepričana, da si Fiddes želi le del zapuščine. Sam pravi, da mu denar ni pomemben, saj naj bi bil že brez tega milijonar.

Vse, kar si želi, je možnost, da redno obiskuje Blanketa, dečka pa bi rad predstavil tudi svoji hudo bolni mami, ki si nadvse želi spoznati svojega vnuka. Za to je privolil tudi v test očetovstva in če bo pred sodiščem dokazal, da je oče, mu tudi Jackova družina ne bo mogla več prepovedati obiskov danes 10-letnega Blanketa.

Paris ima očeta v Angliji?

Matthew pa ni prvi, ki trdi, da je biološki oče enega od Jacksonovih otrok. Leta 2009 je v medijih odjeknila izjava nekdanjega britanskega otroškega zvezdnika Marka Lesterja, ki je veljal za enega od bližnjih prijateljev pokojnega pevca. 53-letni Mark je trdil, da je leta 1996 Jacksonu doniral svojo spermo, o tem pa ni obvestil niti svoje tedanje žene Jane Lester.

Michael ga je ob rojstvu Paris prosil, ali bi bil njen boter,  kar je Mark z veseljem sprejel. Tudi on od pevčeve smrti ni imel stika z otroki in pravi, da jih pogreša. Prepričan je, da je zelenooka Paris njegova hči, svoje besede pa je podkrepil še s fotografijo svoje najstniške hčerke Harriet, ki je po njegovem mnenju zelo podobna Paris. Tudi njegova zgodba še ni doživela epiloga.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368