Zadovoljna.si
Renata in Ervin

Novice

43-letna Renata pričakuje otroka s svojim 16-letnim soprogom

Z.M.
24. 01. 2012 15.15
156

Pred slabim letom in pol je Avstrijo na noge dvignil škandal, v katerega sta bila vpletena 42-letna Hrvatica Renata in 14-letni Avstrijec Ervin Unterlehner. Njuno, za mnoge sporno ljubezensko zgodbo, je zaznamovalo sojenje, ki se je za Renato končalo z odrejenimi 22 meseci zaporne kazni. Obtožili so je seksa s 13-letnikom, a niti zapor jima ni preprečil, da bi, kljub veliki razliki v letih, negovala svojo ljubezen. Danes 43-letna trenerka rokometa in 16-letni dijak bosta svoj odnos namreč še letos okronala z otrokom!

43-letna Renata Juras se je pred dvema letoma zaljubila v mladoletnega dijaka Ervina Unterlehnerema, ki je pri njej treniral rokomet. Njun odnos je hitro prerasel meje dovoljenega, sodišče pa jo je zaradi seksa s takrat 13-letnim najstnikom obsodilo na 22 mesecev zapora oz. tri leta pogojne kazni. Renatin odvetnik je že od začetka trdil, da sta trenerka in Ervin resnično zaljubljena, kar sta dokazala tudi s tem, da sta še danes predana drug drugemu, kot na začetku. Ne le to, svoje razmerje, ki sta ga vmes tudi uradno zapečatila s poroko, bosta v kratkem nadgradila še z otrokom! Renata je namreč za avstrijski Austrian Independent povedala, da je v 5. mesecu nosečnosti ter da sta otroka z Ervinom načrtovala. "Izbrala sva tudi že ime za dojenčka,“ je še dodala.

Njuna ljubezen je preživela

Njuna ljubezenska zgodba je bila od vsega začetka izpostavljena mnogim oviram, a vse sta uspešno preskočila in zaradi tega danes še bolj cenita to, kar imata. Kljub predvidevanju večina sta ohranila svoj ljubeč odnos, se vmes poročila in s tem utišala vse, ki so obsojali Renato, češ da je zapeljala nedolžnega dečka. "Mene so označili za žrtev in vso krivdo zvalili nanjo, le zato ker sem bil mladoleten. Prava zgodba pa je povsem drugačna! Jaz sem namreč tisti, ki je naredil prvi korak in nato tudi vse naslednje,“ je takrat povedal Ervin, ki je obžaloval, da se je svoja čustva takrat zaupal svojemu očimu in s tem sprožil prijavo. Potem ko je zaskrbljeni partner njegove mame poklical policijo in izrazil svojo skrb za pastorka, je najstnik prekinil vse stike z njim, z Renato pa sta se preselila k njeni mami. 43-letnica je med procesom sojenja izgubila službo trenerke kluba, zato je bil njun proračun precej okleščen in odvisna sta bila od podpore tistih najbližjih, ki njune ljubezni niso obsojali. Po težkem obdobju je zanju zopet posijalo sonce, ker je Ervin dopolnil 16 let, pa ju pri miru pustijo tudi oblasti, ki so pred dvema letoma grozile celo, da bodo Hrvatico Renato izgnale iz države.

KOMENTARJI (156)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368