Zadovoljna.si
Ne zapeljujte ga med vožnjo!

Novice

5 nasvetov za seksi 'esemesanje'

P.V.
05. 06. 2009 16.08
0

Zapeljevanje z sms-om je prava umetnost. Z nepravimi pristopi lahko dosežete ravno nasprotno, zato vam ponujamo nekaj koristnih nasvetov, da boste zadeli v polno.

Naj vam pomaga prijateljica!
Naj vam pomaga prijateljica!FOTO: iStockphoto
Seksi sms sporočila so še vedno zelo priljubljen način komuniciranja, saj so zagotovo eden najlažjih načinov kako nekomu s čim manj zaadrege priznati svoja čustva. Medtem, ko pišete sporočilo, mu ni treba gledati v oči, pa vendar je ta način komuniciranja lahko zelo vzburljiv.
 

Čas

Morda bo slišati nesmiselno, vendar je zelo pomembno kdaj pošljete sporočilo. Upoštevajte, da lahko pošiljanje sms-ov, tako kot telefoniranje, kdo po deseti uri zvečer razume kot vznemirjanje. In nikar ne postanite nestrpni, če ne dobite takoj odgovora na svoj sms. Če se je on prvi oglasil s sporočilom, ne zavlačujte z odgovorom. Pogosto namreč lahko on vaše zavlačevanje razume kot nezaianteresiranost.
 

Sporočila naj bodo kratka in jasna

Znano je, da moški neradi pišejo dolga sporočila. Pravzaprav se neradi dopisujejo. Zaradi tega vam svetujemo, da pišete kratka in jasna sporočila. Nkar ne okolišite ali pretirano pojasnjujte. takoj mu povejte kaj bi radi, verjemite pustili boste dober vtis.

Ne dopisujte si pod vplivom alkohola

Dopisovanje z nekaj promili alkohola v krvi ni najbolj primerno. Naslednje jutro se namreč ne boste spomnili kaj ste mu napisali in verjemite, ne boste se počutile ravno dobro.
 

 

Ne zapeljujte ga med vožnjo!
Ne zapeljujte ga med vožnjo!FOTO: iStockphoto

Pomembnih vesti ne sporočamo po sms-u

Če bi mu radi izpovedali ljubezen ali pa morda prekinitev zveze, ne počnite tega po telefonu, še manj z sms-om. S tem boste le pokazali, da ste zelo sramelžljivi in da sploh nimate ssvojega jaza. Če bi mu radi povedali nekaj pomembnega, to storite na štiri oči.

Preverite kaj pošiljate

Kadar se istočasno dopisujete z več osebami, bodite zelo pozorni na to, kaj komu pošiljate. Še posebej bodite pozorne kadar pošuiljate zanimive fotografije. Raje si vsemite kakšno minuto več časa in še enkrat preverite vsebino sporočila in ali odhaja na pravo številko.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493