Zadovoljna.si
Prsi

Novice

Prababica si je povečala prsi in šla na zmenek s 24-letnikom

Z.N.
09. 09. 2011 10.29
39

65-letna Britanka Joan Lloyd, sicer že prababica, si je vse življenje želela večjih prsi. Končno je zbrala denar in pogum, šla pod nož, nato pa z novim oprsjem odšla na večerjo z več kot 40 let mlajšim.

Prsi
Prsi FOTO: iStockphoto

Joan Lloyd, ki je lani izgubila moža, se je odločila, da je končno napočil čas, da naredi nekaj zase. Pri 65 letih je tako zbrala denar in pogum in uresničila eno izmed svojih največjih želja – povečala si je oprsje, in to tako, da je košarico A zamenjala s košarico F. Prababica, ki živi v severnem Walesu in je zadnjih 15 let cele dneve skrbela za hudo bolnega moža, pravi, da ji novo oprsje, za katerega je odštela 4.000 funtov, pomeni ogromno. Odkar ima večje prsi, je bila tudi že na nekaj zmenkih, videvala pa se je tudi s 24-letnikom. Povedala je, da moški mnogokrat sploh ne ugotovijo, koliko je stara.

Novo oprsje ji je vlilo samozavest

"Zdaj sem veliko bolj samozavestna. Počutim se, kot bi z novim oprsjem dobila nov zagon, kot bi mi to vlilo novo voljo za življenje," je povedala v intervjuju za britanski tabloid. Lloydova je v preteklosti delala kot model, po štirih porodih pa se je njeno telo menda precej spremenilo. "Za seboj imam štiri nosečnosti, štiri porode, vse otroke pa sem tudi dojila, kar je precej vplivalo na moje telo in na mojo samozavest," je zaupala. "Rada se dobro počutim v svojem telesu in nikoli se nisem želela sprijazniti s tem, da se telo z leti pač spreminja. Otroci so odrasli, moža žal nimam več ... zdelo se mi je, da se lahko zdaj vsaj za nekaj časa posvetim sebi in 'popravim', kar me moti. Dogovorila sem se z zdravnikom in se naročila na operacijo," je pojasnila. "Lepotni kirurg Kevin Kancock mi je dal vedeti, da tak poseg ni nič groznega. Operacija je potekala brez težav, ni bilo pretirano boleče, pa tudi celi se hitro. Otroci mi nudijo podporo in vidijo, da sem se zdaj precej spremenila – na bolje."

Nikoli ni prepozno

"Vsakemu, ki razmišlja o tem, da bi kaj sremenil na sebi, svetujem, da to stori," pravi 65-letnica, ki operacije niti najmanj ne obžaluje. Prepričana je, da za spremembe nikoli ni prepozno. "Življenje je zato, da ga živimo karseda polno. S težavo sem privarčevala 4.250 funtov za operacijo, a ne obžalujem niti penija." Lloyd še pravi, da starejši ljudje ne bi smeli zanemariti svojih želja in le čakati, da umrejo. "Odkar sem šla pod nož, sem bila na kar nekaj zmenkih, in sicer z moškimi starimi od 24 pa do 50 let. Nekateri sploh ne vedo, da sem stara 65 let. Prepričana sem, da bi moj pokojni mož David želel, da preostanek življenja živim polno. In kdo ve, mogoče bom kdaj celo spoznala moškega, s katerim bom lahko preživela preostanek življenja.«

Naredi po 300 sklec na dan

Joan Lloyd kljub svojim letom za telo še vedno skrbi tako, da redno telovadi. "Vsak dan se potrudim, da naredim dvakrat v dnevu po 150 sklec, poleg tega pa naredim kar nekaj vaj tudi za noge – skupno približno dva tisoč ponovitev z vsako nogo. To počnem že vse življenje in zato sem kljub letom še vedno v formi." Povedala je še, da je z izvajanjem vaj za moč resda ohranila lepo telo, edini del telesa, ki ga ni mogla okrepiti, pa so bile prsi, in to je tudi razlog, zakaj se je odločila to težavo premagati s pomočjo kirurga. "Joan je živ dokaz, da si lahko lepotni poseg privoščite pri katerikoli starost in da si lahko s spremembo telesa in posledičnim dvigom samozavesti močno spremenite življenje na bolje," je komentiral lepotni kirurg Hancock.

Skrb za moža ji ni bila odveč

"David je imel težave s srcem, pljuči, imel je cirozo jeter, sladkorno bolezen in Alzheimerjevo bolezen," je zaupala. "A ne razumeti narobe – skrb za moža mi ni bila nikoli odveč, prej v veselje. Niti en dan v 15 letih mi ni bilo težko. Poročena sva bila 49 let in imela sva se zelo rada. Zasnubil me je že na prvem zmenku," se spominja. "Mama mi je na začetku rekla, da to ne bo trajalo, a nekako sem verjela, da bo. Imela sem dober občutek." Lloydova sta se poročila po tem, ko je David prišel iz vojske. Po Davidovi smrti zdaj Joan stojijo ob strani štirje otroci – David mlajši, star 46 let, 44-letni Peter, 42-letna Anne in 49-letna Vivienne, 13 vnukov in vnukinj ter 6 pravnukov.


 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416