Zadovoljna.si
Adidas

Novice

/ Oglas

Adidas - zvezde med športnimi očali

T.M.
05. 09. 2012 06.00
0

Ste vedeli, da gledanje od nas zahteva kar 25 odstotkov vse energije, ki jo porabi naše telo?

Ste vedeli, da gledanje od nas zahteva kar 25 odstotkov vse energije, ki jo porabi naše telo? Ob slabših vidnih pogojih, ki nastopijo zaradi sonca, dežja, vetra, prahu ali drugih dejavnikov, pa še več. Zato je še kako pomembno, da med športanjem na prostem poskrbimo tudi za svoje oči. Pri tem nam ne more nihče bolje pomagati kot Adidas, eden vodilnih proizvajalcev športnih očal na svetu, ki z vsakim novim modelom uvaja še novejše funkcionalnosti in še boljše tehnologije izdelave okvirjev in stekel.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika)FOTO:
Športna očala Adidas s svojo kombinacijo privlačnega dizajna, inovativnih tehnologij, najboljše funkcionalnosti in udobja, v svetu športa veljajo za prave zvezde med očali. Nič čudnega, saj tudi nastajajo in se razvijajo v sodelovanju z največjimi športnimi zvezdami ter njihovimi idejami in željami. Pri nas jih je možno dobiti pri enem vodilnih uradnih prodajalcev Adidasovih očal v Sloveniji - v optiki Auer in njihovi spletni trgovini Vsezaoci.si. Adidas prav tako ponuja linijo očal Originals, ki je piše trende na področju Street Fashion očal.

Za popolno zaščito in še boljše rezultate

Seveda je njihova uporaba priporočljiva tudi za ljubiteljske športnike in vse, ki se le občasno rekreirajo. Običajna sončna očala se namreč med rekreacijo lahko hitro razbijejo, tudi tako, da hudo poškodujejo oko. Športna očala Adidas imajo varnostna stekla, ki preživijo marsikateri padec in udarec, hkrati pa ustrezajo najvišjemu optičnemu standardu 1 in zagotavljajo stoodstotno zaščito pred UV žarki, čist pogled v vseh vremenskih razmerah ter popolno udobje. Ob tako izboljšani vidljivosti bodo zagotovo boljši tudi športni rezultati, saj je prav dobra vidljiivost pri večini športov lahko odločilnega pomena. Brez mučenja in naprezanja oči pa bo ostalo tudi več energije za športne podvige. Za vse, ki imajo tudi sicer težave z vidom, je v večino modelov športnih očal Adidas možno vstaviti korekcijske vložke.
Adidas
AdidasFOTO:

Očala za vsak šport
Adidas ponuja bogato izbiro modelov, prilagojenih različnim športom in dejavnostim. Vse modele si lahko ogledate v spletni trgovini Optike Auer Vsezaoci.si, kjer si jih lahko tudi naročite. Na voljo so modeli, optimizirani za tek, kolesarjenje, planinarjenje, golf, smučanje, bordanje, pa tudi univerzalni modeli za splošno uporabo. Prav vsi pa so bili testirani v ekstremnih razmerah in v sodelovanju z najboljšimi svetovnimi športniki. Optika Auer je uradni prodajalec očal Adidas, zato je pri njih možno naročiti tudi originalne rezervne dele za očala, kot so recimo rezervna stekla, priponke in drugi deli, ki sodijo k določenim modelom.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478