Zadovoljna.si
Bronzer v obliki večbarvnih kroglic je zelo priljubljen.

Novice

Alternativa škodljivim sončnim žarkom

Tania Mendillo
21. 08. 2008 09.00
0

Da je lepo zagorela polt modna zapoved, je znano dejstvo. Ker pa sončni žarki in solariji lahko naredijo več škode kot koristi, se ženske vse bolj poslužujemo drobnih zvijač.

Z bronzerjem si vsakodnevno lahko pričarate zdravo porjavelo polt.
Z bronzerjem si vsakodnevno lahko pričarate zdravo porjavelo polt.FOTO: iStockphoto

Z bronzerjem do porjavele polti

V današnjih časih se ni potrebno nastavljati škodljivim ultravijoličnim sončnim žarkom, da bi imeli lepo porjavelo polt. Z uporabo bronzerjev lahko nadomestite obiske v solariju in sončenje obraza, ki je, kot je vsesplošno znano, zelo škodljivo koži na obrazu in povzroča predčasno staranje. Z izbiro primernega bronzerja boste sijočo svežo polt lahko imeli celo leto.

Izbira je pestra

Bronzer v obliki večbarvnih kroglic je zelo priljubljen.
Bronzer v obliki večbarvnih kroglic je zelo priljubljen.FOTO: iStockphoto


Izbirate lahko med različnimi vrstami bronzerjev, tistimi v prahu, kremnimi, v obliki malih kroglic, nekateri so mat in nekateri s sijajem. Mat bronzer je bolj primeren za vsakodnevno uporabo, sijaj pa se lahko doda pri večernem ličenju, za tiste bolj pogumne pa tudi pri dnevnem.

Uporabite čopič

Bronzer vedno nanesite z večjim čopičem, lahko namesto rdečila, to pomeni predvsem na lica, kanček pa tudi na čelo in nos. Druga možnost pa je, da ga nanasete na celoten obraz, vrat in dekolte. Pomembno je le, da pred tem na kožo nanesete plast transparentnega pudra v prahu, ki omogoči enakomerno porazdelitev bronzerja, kajti v primeru, da nanesete bronzer takoj čez tekoči puder ali pa na obraz namazan le s kremo, se bronzer težko enakomerno porazdeli in nastanejo temni madeži.

Bodite kreativni

Pri nanašanju sijajnih bronzerjev je potrebna večja previdnost, posebno, če ima bronzer intenziven sijaj. Velja upoštevati pravilo manj je več, le kanček na vrh lic je dovolj. Za večerno ličenje pa lahko prepustite svoji kreativnosti prosto pot.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404