Zadovoljna.si
Anamarija in Andraž sta se razšla pred dobrim mesecem.

Novice

Anamarija Avbelj končala burno ljubezensko zvezo

M.V.
20. 07. 2011 15.15
8

Nekdanja Miss Universe Anamarija Avbelj se je po burnem letu razšla s fantom Andražem Kavko. Lepotica pravi, da je glavni razlog za to, da sta šla vsak svojo pot, navzkrižje interesov, samski stan pa se trudi čim bolj uživati. Trenutno ne vidi možnosti, da bi se vrnila k Andražu, če pa sta si usojena, pravi Anamarija, bosta slej ko prej zopet pristala skupaj.

Anamarija in Andraž sta se razšla pred dobrim mesecem.
Anamarija in Andraž sta se razšla pred dobrim mesecem.FOTO: Facebook
Prekinila sta vse stike in uživata vsak po svoje.
Prekinila sta vse stike in uživata vsak po svoje. FOTO: Facebook

"Res je, samska sem,“ nam je potrdila Anamarija, ki je leta 2008 osvojila lento Miss Universe. Z Andražem Kavko naj bi se sporazumno razšla zaradi navzkrižnih interesov, vsak na svojem pa živita že dober mesec. "Prekinila sva vse stike in s koncem razmerja se spopadava vsak po svoje,“ nam je zaupala Anamarija, ki, odkar je samska, veliko 'žura'. "To je moj način prebolevanja. Raje, kot da čepim doma, grem naokoli, sploh zdaj, ko je poletje,“ pravi študentka družbenih in poslovnih študij, ki se je ob razpadu razmerja odselila iz Andraževega stanovanja.

Facebook razkril vse

Dejstva, da sta se razšla, še nista želela deliti z mediji, a izdale so ju objave na Facebooku. Anamarija je s svojimi prijatelji delila, da 'non stop žura' ter da se ji dogaja 'na polno', Andraž pa je danes spet zapisal, da če je obdobje, ki ga trenutno preživlja, kriza, potem naj traja, saj uživa. Anamarija trenutno ne vidi možnosti, da bi se z Andražem spet zbližala, čeprav je priznala, da si vsakič, ko gre z nekom narazen, reče:“Če sva si usojena, bova slej ko prej pristala skupaj.

Za njima je burno razmerje

Tako se je končalo precej burno razmerje, ki ga je lani zaznamoval tudi nasilen incident, v katerem se je Andraž na novoletnem praznovanju v Budimpešti fizično spravil nad Anamarijo in jo pretepel do krvi. Anamarija je Andražu fizično nasilje takrat oprostila, a kot kaže, je ljubezen klonila pod težo razlik in navzkrižnih interesov mladega para.

Lepotica se počasi navaja na samski stan.
Lepotica se počasi navaja na samski stan.FOTO:

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413