Zadovoljna.si
Angelina in Brad

Novice

Brad in Angie najraje seksata pod slapom

Z.S.
16. 08. 2010 18.45
0

Eden izmed najbolj slavnih parov Hollywooda Angelina in Brad kljub večletnemu ljubezenskem razmerju in šestim otrokom ohranjata strast tako v spalnici kot izven nje. Njun seks namreč ostaja divji in nenavaden.

Strast Brada in Angeline se kljub večletnem razmerju še ni ohladila.
Strast Brada in Angeline se kljub večletnem razmerju še ni ohladila.FOTO:

Otroci pri varuški, par v vročem jacuzziju

Kljub veliki družini, ki sta si jo ustvarila igralca Angelina Jolie in Brad Pitt, še vedno najdeta čas za skupne trenutke. Med snemanji v hotelu običajno najameta kar celotno nadstropje, svoj spa in velik bazen, kjer se lahko zabavajo otroci, ki jih med tem časom čuva varuška. Razigrani malčki že sedaj čutijo vpliv zvezdništva, saj si dovolijo prav vse. Običajno brezskrbno tekajo po hodnikih in se zaletavajo v goste, medtem pa se njuna starša predajata strastnim užitkom.
 

„Več ur na dan so tekali po hodnikih. Njihova varuška jih je želela umiriti in umakniti s poti, vendar je imela polne roke,“ se je pritožil eden izmed obiskovalcev. Vendar slavni družini za tovrstne izgrede ni mar. Medtem par uživa v jacuzziju in zasebni savni, velikokrat pa se seksu predaja tudi pod tušem.
 

Postelji se izogibata.
Postelji se izogibata. FOTO:
Angelina obožuje položaj 69

Tudi v domači hiši se Brad in Angelina izogibata običajnim kotičkom, kjer bi lahko skočila med rjuhe. Postelja in kuhinjska miza sta postali dolgočasni, zato sta Brad in Angelina svoje zavetje našla kar na vrtu. Vročemu seksu se predajata na kamnitem obrežju za domačim slapom, ki vodi v bazen. Skale, ki obdajajo slap so namreč dovolj velike in udobne, da par preizkusi vse različne položaje. Angelina uživa, ko svojo zadnjico Bradu nastavi v položaju 69, medtem ko Brad obožuje podrejenost.
 

Vzburja jo Lady Gaga

Lepa igralka, ki odkrito priznava, da je v svoji postelji gostila tudi dekleta, naj bi med seksom večkrat fantazirala o pevki Lady Gaga. Z njo naj bi si privoščila vročo noč v hotelu, po njunem srečanju pa naj bi imela veliko dela predvsem čistilka. „Soba je bila katastrofalna. Bila je mokra in na tleh so ležale prazne steklenice vodke. Vsaka brisača je bila uporabljena. Na tleh so ležale orhideje, cvetlični listi pa so bili potreseni tudi v kopalni kadi, ki so jo obdajale sveče. Postelja je bila oblečena v črne rebraste rjuhe in po njej so ležale seks igračke.“

O 'tihem srečanju' Lady Gaga in Angelina nista želeli govoriti, zato še vedno ostaja zakrito v tančico skrivnosti. Medtem pa nekatere čudi dejstvo, da si svoje nadomestne ljubimke ali mogoče ljubimca ne omisli tudi Brad.

Sta Angelina in Lady Gaga seks prijateljici?
Sta Angelina in Lady Gaga seks prijateljici?FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413