Zadovoljna.si
Ceca in Angelina

Novice

Kaj imata skupnega Angelina in Ceca?

Z.C.
23. 08. 2011 16.25
23

Medtem ko Svetlana Ražnatović Ceca preživlja poletje v hišnem priporu v svoji vili na Dedinju, naj bi Angelina Jolie že intenzivno preučevala njeno zanimivo življenjsko zgodbo. Hollywoodska zvezda naj bi namreč dokaj resno razmišljala o tem, da srbsko divo upodobi na velikem platnu. O tem je poročal srbski Alo!, ki je med drugim razkril, da je usoda vdove Željka Ražnatovića Arkana zelo pritegnila pozornost slavne igralke.

Angelini Jolie so teme z območja nekdanje Jugoslavije zelo pri srcu.
Angelini Jolie so teme z območja nekdanje Jugoslavije zelo pri srcu.FOTO: pacificcoastnews.com
Eden od članov srbskega dela ekipe, ki je sodelovala pri snemanju režijskega prvenca Angeline Jolie z naslovom 'Land of blood and honey', je za srbski Alo! povedal, da je igralko zelo pritegnila življenjska zgodba Svetlane Ražnatović. "Ko je Angelina režirala film, ki govori o dogajanju med vojno na Balkanu, jo je ta del sveta začel precej zanimati. Tako je izvedela, da je ena najbolj popularnih pevk na območju nekdanje Jugoslavije Ceca. Še najbolj jo je presenetilo dejstvo, da Ceco poslušajo tudi Hrvati in Bošnjaki, pa čeprav se je njen soprog vojskoval proti njim," je povedal vir, ki je večkrat imel priložnost govoriti z Angelino. Pojasnil je, zakaj soproga Brada Pitta želi igrati najbolj slavno zapornico na Balkanu: "Ko se je Angelina mudila v Sarajevu, je nekega dne slišala Cecine pesmi in takoj povprašala, kdo je ta oseba. Nato si je ogledala njene fotografije in videospote na YouTubu, kar je bilo dovolj, da je ugotovila, da imata s Ceco veliko skupnega," je povedal. 

Ceca koncert-6
Ceca koncert-6 FOTO: Miro Majcen

S Ceco imata marsikaj skupnega

Dejal je, da sta obe temnolasi, vitki, z bujnim oprsjem in s polnimi ustnicami ter podobne starosti, kar bi lahko koristno uporabili v filmu. Angelini je bilo zelo všeč tudi to, da je Ceca mati, saj je tudi sama družinski človek. Ne nazadnje pa sta rojeni v istem mesecu in astrološkem znamenju: obe sta dvojčici in obe sta se rodili junija (Angelina je rojena 4. junija, Ceca pa 14., o. p.). Kljub temu podobnost ne bi bila dovolj, če se Angelina ne bi odločila, da se bo ukvarjala s tematikami, katerih doslej v ameriških filmih še ni bilo: "Angelina velja za superzvezdo, zato si tako kot njen mož lahko privošči, da se ukvarja zgolj s projekti, ki jo resnično zanimajo. Biografski filmi vselej predstavljajo velik izziv, sploh kadar gre za osebnost s tako zelo vznemirljivim življenjem, kot je Cecino. Če se bo odločila, da o slavni Srbkinji posname film, jo bo upodobila kar sama, najverjetneje pa bo film sama tudi režirala, saj želi imeti vse niti v svojih rokah."

Ceca ne komentira

"Kljub temu da ima ogromno obveznosti, vzgaja namreč šest otrok in snema filme po vsem svetu, je Angelina polna energije in se želi dokazati na vseh področjih. Kar zadeva scenarij, Angelina ne želi, da bi ta slonel na informacijah s spleta in novinarskih člankih, čeprav ti viri ponujajo ogromno podatkov o Ceci. Ko bo našla čas, želi Ceco osebno spoznati. Zanimiv se ji zdi tudi podatek, da je v hišnem priporu in da po odsluženi kazni načrtuje koncerte po vsem svetu. Vse to je odlična snov za film," še dodaja anonimni vir. Ceca za zdaj zadeve še ni želela komentirati za medije, ki pa so prepričani, da srbska diva ne bo imela nič proti, če se bo hollywoodska zvezda odločila o njej posneti film. Hudomušno komentirajo, da bo ne nazadnje zaradi tega lahko spoznala Brada Pitta, zaslužek od avtorskih pravic pa tudi ne bo zanemarljiv. Da o popularnosti, ki bi ji prinesel Angelinin film, sploh ne govorimo.

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404