Zadovoljna.si
Angelina Jolie

Novice

Angelina bila močno zaljubljena v Srba, a jo je zapustil

M.V.
23. 01. 2012 12.13
62

Angelina Jolie, ki trenutno dviga prah s svojim režijskim prvencem V deželi krvi in mleka, je že pred leti skupini srbskih novinarjev priznala, da je bila v devetdesetih v razmerju s Srbom, ki mu je bilo ime Miša. Zdaj, ko je igralka v svojem filmu Srbe prikazala kot hladnokrvne in hudobne, pa je razmerje, ki je takrat menda precej zaznamovalo Angelinino življenje, znova postalo aktualno. O skrivnostnem Miši se ve le-to, da se je z igralko dobival več mesecev, njuno razmerje naj bi bilo dokaj burno, kot poroča srbski Alo, pa je bil na koncu Miša tisti, ki je prekinil stike z zvezdnico.

Angelina Jolie
Angelina JolieFOTO: Reuters

V devetdesetih letih, tik preden je spoznala igralca Billyja Boba Thorntona, naj bi se Angelina Jolie spečala s postavnim Srbom Mišo, ki se je v ZDA preselil po koncu srednje šole. Zvezdnica naj bi bila zelo zaljubljena vanj, po nekaj mesecih precej burnega razmerja pa naj bi jo Miša zapustil. O skrivnostnem ljubimcu z Balkana ni veliko znanega, srbski novinarji so uspeli izbrskati le-to, da se je čez lužo preselil zato, ker je v Los Angelesu živel njegov starejši brat. Zaposlil se je v njegovem podjetju, ki je organiziralo glamurozne zabave v Hollywoodu in na enem od dogodkov spoznal Angelino, ki je bila takrat na začetku svoje kariere in sredi ločitvenega postopka s prvim možem Johnnyjem Leejem Millerjem.

On je prekinil stike z njo

Zvezdnica naj bi bila tista, ki je opazila postavnega Mišo in navezala stik z njim. Sledili so meseci strastne ljubezni, ki jih je prekinil on, njo pa je menda to takrat precej razžalostilo. Vseeno ni dolgo žalovala za Mišo, temveč se je spečala z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom, s katerim se je pozneje sprehodila pred oltar. Novinarji, ki poročajo za srbski Alo, so želeli stopiti v stik z nekdanjim ljubimcem slavne Joliejeve, a jim to ni uspelo. Vse, kar so uspeli izbrskati, je to, da je Miša še vedno v Hollywoodu in nima veliko stikov z domovino.

Igralkin odnos do Srbov

Igralka je pred leti v intervjuju, kjer jo je čakala skupina srbskih novinarjev, delovala presenečeno, ko jo je eden od njih vprašal, ali je res, da je bila v razmerju s Srbom."Kako pa to veste? To je bilo tako daleč nazaj,“ je odvrnila, kaj več podrobnosti o skrivnostnem razmerju pa ni želela izdati. Zdaj, ko so vse oči medijev uprte v njen režijski prvenec, v katerem je kot osrednja zgodba postavljena ljubezen med Bosanko in srbskim vojakom, je zgodba o razmerju z Mišo znova postala aktualna. Sploh zato, ker je zvezdnica v svojem prvencu, po mnenju Srbov, precej negativno prikazala njihov narod. Predstavniki srbske sedme sile se zato zdaj sprašujejo, ali bi bila zgodba taka tudi, če bi se Angelinino razmerje z Mišo obdržalo.

Res podpira ukinitev Republike srbske?

O tem je spregovoril tudi režiser Emir Kustorica, ki trdi, da je prišla zvezdnica snemat film o tragediji muslimanskega prebivalstva, ni pa pomislila, da so trpeli tudi Srbi. Angelina se je slednjim zamerila tudi s tem, ko je urednik srbskega Kurirja prejel elektronsko sporočilo, v katerem je pisalo, da zvezdnica pripravlja tiskovno konferenco v Banjaluki, kjer bo javno povedala, da je za ukinitev Republike srbske, ki se ji zdi umetna genocidna tvorba. Predsednik Republike srbske se je na to takoj odzval in povedal, da si Angelina lahko misli, kar si hoče, a nikakor ne more vplivati na voljo srbskega naroda. Zvezdnica je sicer zanikala, da ima kar koli opraviti s spornim elektronskim sporočilom, srbske medije pa je označila za kup smeti, ker objavljajo nepreverjene informacije.

Evropa na film še čaka

Film V deželi krvi in medu, ki se že predvaja v ZDA, na evropsko premiero še čaka, vsi pa se sprašujejo, kako ga bosta sprejeli državi, v kateri je postavljeno dogajanje. Bošnjaki so Angelino že vzeli za svojo in ji podarili celo nagrado častno srce Sarajeva, Srbi pa bodo verjetno, glede na trenutne odzive, do režijskega prvenca hollywoodske igralke malce bolj zadržani.

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375