Zadovoljna.si
Mary Charteris

Novice

Aristokratka znova šokirala

Z.K.
20. 09. 2012 14.31
6

Običajno ljudje za poroko izberejo tradicionalno belo obleko, toda med njimi zagotovo ni aristokratka Lady Mary Charteris, ki je na svoj poročni dan nosila obleko modne oblikovalke Pam Hogg, ki sicer oblači tudi Lady Gaga. Z opravo je šokirala že na poroki, tokrat pa se je za razvpito oblikovalko sprehodila tudi po modni brvi na londonskem tednu mode, pri čemer je nosila še pomanjkljivejšo opravo.

Bi si jo nadele?

Na poroki 24-letne aristokratke Lady Mary Charteris so bile vse oči uprte v nevesto. K temu je vsekakor pripomogla obleka, ki jo je nosila, saj se ni povsem skladala s standardi tradicionalne poročne obleke. Nevesta je bila bolj razgaljena kot ne, obleko pa je oblikovala britanska modna oblikovalka Pam Hogg, ki oblači tudi razvpito Lady Gaga. Tokrat je Lady Mary Charteris kot manekenka nastopila na londonskem tednu mode, na katerem je nosila kreacije ekscentrične Pam Hogg. Obleka je spominjala na njeno poročno, le da je bilo veliko manj uporabljenega blaga.

Izbrala jo je sama!

Poročno obleko so mnogi komentirali kot nespodobno, saj je bilo v kreacijo vključene veliko prosojne tkanine, ki je razkrivala njeno telo. Hoggova je povedala, da je obleko sešila po Maryjinih željah. "Odločila se je za veliko naborkov, poslala pa mi je tudi ogromno fotografij oblek, ki so mi služile kot vodilo," je povedala Pam. "Večina oblek je bila podobna tistim, ki sem jih že sešila, tako sem ji poslala fotografijo obleke, ki sem jo poimenovala 'War Bride', s katero se je tudi strinjala. Malce sem jo spremenila in tako naredila bolj spodobno različico," še doda.

Zvesta "nespodobnim opravam"

Nenavadna oprava, ki jo je nosila Mary, je bila le ena izmed mnogih, ki jih je Pam oblikovala. Med drugim se je za britansko oblikovalko po modni brvi sprehodila tudi divja manekenka Alice Dellal, ki je bila prav tako odeta v nenavadno kreacijo, ki zagotovo ni ostala neopažena. Alice v obleki ni bila videti sproščena, čemur se ne gre čuditi, saj je njeno dostojanstvo prekrival le prosojen til. Črna oprava je vključevala tudi ogromen vzglavnik in črne čevlje z vrtoglavo visoko peto.


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478