Zadovoljna.si
Ashton naj bi jo zapustil, ker se spet drogira.

Novice

Ashton naj bi jo zapustil, ker se spet drogira

Z.K.
11. 10. 2011 07.29
12

Med Demi Moore in njenim mladim možičkom Ashtonom Kutcherjem je resnično konec ljubezni. Vir blizu hollywoodski igralki je medijem povedal, da je Ashton Demi hudo ponižal s svojim obnašanjem v zadnjem času, zato je igralka pred nekaj dnevi odšla k odvetniku, specializiranemu za ločitve, da bi začel ločitveni postopek. Par naj bi že nekaj časa imel težave, kaplja čez rob pa naj bi bil Ashtonov skok čez plot s Saro Leal. Po drugi strani nekateri mediji trdijo, da je Ashton zapustil Demi, ker je igralka spet podlegla drogam.

Ashton naj bi jo zapustil, ker se spet drogira.
Ashton naj bi jo zapustil, ker se spet drogira.FOTO: Twitter
Ashtonov flirt s 23-letno Saro Leal, ki je po mnenju ameriškega rumenega tiska nadomestila Demi Moore v njegovem srcu, je bil kaplja čez rob, zaradi katere je hollywoodska igralka že obiskala znanega ločitvenega odvetnika. Divje noči s svetlolaso Saro v Hard Rock Hotelu v San Diegu Ashton ne more zanikati, saj kot dokaz obstajajo fotografije, njegovo nespoštljivo obnašanje pa je povsem omajalo Demijino zaupanje vanj. Kot je za Daily Mail povedal vir blizu slavni igralki, je Demi trdno odločena, da se ločita. Mediji zdaj že ugibajo, kako si bosta zakonca razdelila premoženje. Samo Demijino premoženje naj bi bilo vredno okrog 97 milijonov dolarjev in prav o tem naj bi se igralka v petek posvetovala z odvetnikom, ki jo bo zastopal med ločitvijo. Za Demi je to že tretji propadel zakon, pred tem je bila poročena s pevcem Freddyjem Moorom in igralcem Bruceom Willisom, s 15 let mlajšim Ashtonom pa se je poročila leta 2005.

Demi je v zadnjem času izrazito shujšala.
Demi je v zadnjem času izrazito shujšala.FOTO: Reuters
Posušena in le še senca same sebe

Demi Moore je šokirala javnost s svojo podobo, ko se je pojavila na premieri newyorškega "Five". Resda trenutno preživlja zelo težko obdobje svojega življenja, saj njen mladi mož ne skriva, da si želi ob sebi mlajšo žensko. Mediji so v zadnjem času veliko pisali o njegovi nezvestobi, a kot vse kaže, to naj ne bi bil glavni vzrok za konec njunega zakona. Po daljšem obdobju brez mamil naj bi Demi spet globoko zabredla v svet drog, je za "Life & Style" povedal vir blizu slavnemu paru. Kljub temu, da naj bi jo mož še vedno ljubil, naj zaradi drog ne bi več mogel ostati v njeni bližini in se je raje odselil od doma. Čeprav je večina svetovnih medijev razhod enega najbolj slavnih hollywoodskih parov pripisala prav Ashtonovi nezvestobi, naj bi vzrok po mnenju nekaterih bil povsem drugje. 48-letna igralka naj bi po daljšem obdobju treznosti spet postala odvisna od drog.

Časi, ko sta bila srečen par, so preteklost.
Časi, ko sta bila srečen par, so preteklost.FOTO:

Moževa nezvestoba, droge, dieta?

Še vedno gre zgolj za ugibanja medijev, vendar Demijina shirana podoba kaže, da preživlja izjemno težko obdobje. Ko se je nazadnje pojavila v javnosti v črni obleki, ki je še dodatno poudarila njeno neverjetno vitko postavo in mišičaste roke, so mnogi vzkliknili, da je igralka le še senca sama sebe. Demi je sicer večkrat priznala, da je obsedena s svojo postavo, pred kratkim pa je tudi povedala, da ima zelo strog režim prehranjevanja, imenovan Detox. Dieta je zelo popularna med zvezdnicami, temelji na razstrupljanju telesa, dnevni vnos pa je zgolj 600 kalorij, kar je izredno malo. A kot trdijo dobro obveščeni viri, vzrok Demijine shiranosti ni stroga dieta, temveč nekaj povsem drugega.

 

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413