Zadovoljna.si
Težave s penisom

Novice

Auč! Iztisnila mu je modo iz modnika

Z.N.
07. 06. 2012 13.25
29

V Severni Karolini so aretirali 35-letnico ter jo obtožili fizičnega napada in nasilne kastracije njenega nekdanjega partnerja. Joyce Maxine Gregory naj bi bila tako jezna na moškega, da je začela fizično obračunavati z njim, nato pa je 59-letnika močno stisnila za mednožje, pri čemer naj bi mu eno modo iztisnila iz modnika.

35-letna Joyce Maxine Gregory in njen partner sta se pri njem doma močno sprla. Moški naj bi počival na zofi, ko naj bi Joyce Maxine začela metati stvari po spalnici in razmetavati stanovanje. Ko je moški zapustil stanovanje, da bi poklical policiste, naj bi za njim iz stanovanja pritekla Gregoryjeva in ga zbila na tla. Kot naj bi po navedbah ameriških medijev pisalo v policijskem poročilu, naj bi ženska moškega zagrabila za mednožje in ga tako močno stisnila, da mu je modo iztisnila iz modnika.

Moški sam poiskal pomoč

Kmalu po dogodku je na kraj dogodka prispela policija. Kot je povedal policist M. L. McPherson, je bil prizor naravnost grozljiv. "Modnike je imel popolnoma raztrgane, na eni strani pa mu je iz modnika gledalo modo. Po celi verandi je bilo krvavo," je za medije izjavil policist.  59-letnik je po napadu uspel priti do bližnjega zdravstvenega doma, kjer so mu nudili prvo pomoč, nato pa so ga prepeljali v clevelandsko bolnišnico, kjer so ga dokončno oskrbeli. Kot je za medije povedal urolog, so moškemu zašili modnike in najverjetneje ne bo trpel hujših posledic.

Čaka jo sojenje

Policisti so nemudoma aretirali Gregoryjevo, ki je, ko so jo posedli v policijski avto, slekla hlače in urinirala na zadnje sedeže. Gregoryjeva naj bi bila pod vplivom mamil, ob prihodu na policijsko postajo pa naj bi trdila, da ji je moški grozil z nožem in da naj bi bila dejansko žrtev napada ona. Gregoryjevo so pridržali in zanjo določili varščino v višini 20 tisoč dolarjev, sojenje pa naj bi potekalo 18. junija.

 

 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413