Zadovoljna.si
Mario in Raffaella sta bila par manj kot leto dni.

Novice

Balotelli se ne želi vrniti k noseči Raffaelli

Z.N.
04. 07. 2012 09.34
23

Dan pred velikim finalom evropskega prvenstva v nogometu je italijanskega nogometaša Maria Ballotellija presenetila novica njegovega nekdanjega dekleta Raffaelle Fico, ki je javno naznanila, da pričakuje otroka – in to njegovega! Čeprav ona zatrjuje, da je bil novice zelo vesel, on trdi drugače ...

Mario in Raffaella sta bila par manj kot leto dni.
Mario in Raffaella sta bila par manj kot leto dni.FOTO: Facebook
Raffaella je od nekdaj rada pokazala svoje ženske čare.
Raffaella je od nekdaj rada pokazala svoje ženske čare.FOTO: Facebook

Starleta Raffaella Fico je nedavno javno razglasila, da pričakuje otroka. Nič ne bi bilo narobe, če tega ne bi storila tik pred nastopom italijanske reprezentance v finalu evropskega prvenstva in če ne bi ob tem s tem tako močno presenetila tudi domnevnega očeta otroka, njenega nekdanjega partnerja, nogometaša Maria Balotellija. "Poklicala sem Maria med prvenstvom, že dan pred tekmo proti Nemčiji," je povedala temnolasa starleta za italijanski časnik Corriere della Sera. "Rekla sem mu: Se spomniš najinih sanj, da bi nekoč postala starša? No, te sanje so se uresničile, pričakujem otroka. Tvojega otroka." Ko mu je zaupala novico, je menda najprej molčal, nato pa ji rekel, da mu je povedala najlepšo stvar na svetu. Novici je sledila tekma med italijansko in nemško reprezentanco, na kateri je Super Mario zadel oba gola, ki sta Italijo ponesla do finala. "Da sem noseča, sem izvedela sredi maja," je izdala Raffaella, ki se je z Mariom sprla aprila. "Menstruacija mi je izostajala dlje časa, ampak nisem niti pomislila, da bi bila noseča. Šla sem v lekarno zunaj Milana in kupila test za nosečnost ter ugotovila, da sem noseča. Povedala sem samo mami in bratu. Mariu nisem takoj povedala, saj tedaj ni želel imeti stikov z mano, ampak ta njegova odločitev, da je želel premor, ni imela nobene zveze z ljubeznijo, ki jo čuti do mene," je še povedala.

Balotelli
BalotelliFOTO:
Balotelli bo zahteval test očetovstva

A Balotelli je za medije povedal drugačno zgodbo. "Da je Raffaella noseča, sem pred nekaj dnevi slišal od drugih, ne od nje," je še pojasnil. "Zato sem jo kontaktiral, jo povprašal, ali je to res in ona mi je pritrdila. Razočaran sem, ne zdi se mi normalno, da mi ni ničesar omenila do četrtega meseca nosečnosti. Res ne razumem, zakaj me ni takoj obvestila o tako pomembni stvari. Zahteval bom test očetovstva. Pripravljen sem prevzeti vso odgovornost, toda najprej se želim prepričati, da je otrok res moj." Balotelli je še dejal, da ga moti, ker je o njuni osebni zadevi spregovorila javno prek medijev in ker že želi služiti s prodajo fotografij in intervjujev. "Mislim, da je Raffaella že dovolj znana in ne bi ji bilo treba prodajati take zgodbe. To je prvič in edinkrat, da o tem govorim v javnosti in ne pričakujte mojega odziva na to, kar bo v prihodnje za medije izjavila ali napisala Raffaella," je še dodal.

Raffaella Fico
Raffaella Fico FOTO:

Konca zveze nista razumela enako

Par se je razšel že pred časom, tik pred začetkom nogometnega prvenstva pa so Balotellija opazili v družbi nekega drugega dekleta. A temnolaska zatrjuje, da zgodba med njima še ni povsem zaključena. Kot je povedala, naj bi ji Mario še konec lanskega leta rekel, da se želi poročiti z njo in imeti otroka. Čeprav sta se razšla, Raffaella še vedno sanja o tem, kako dober očka in življenjski partner bi bil Mario. "Trudiva se obnoviti zvezo," pravi. "V resnici me Mario nikoli ni nehal ljubiti." Mario dogajanje med njima komentira drugače. Dejal je, da čeprav o svojem zasebnem življenju ne želi govoriti v javnosti, se je odločil razložiti, v kakšnem odnosu sta z Raffaello. "Najina zveza se je zaključila aprila in od tedaj se nisva ne videla in ne slišala. Od tedaj ne vem, kaj se dogaja z njo, ona pa ne ve, kaj se dogaja z mano." Kot je dejal Balotelli, je Raffaelli ob razvezi jasno povedal, da nima namena biti več z njo. "Spoštujem vse, kar sva imela, toda veliko neresnic je krožilo o nama." Raffaellin sorodnik, ki je želel ostati neimenovan, je za italijanske medije povedal, da je prepričan, da je Mario Raffaello zapustil zato, ker je sumil, da je noseča. "Mario se ni počutil pripravljenega postati očka. Ampak ona ga ljubi in zato se je odločila, da ne bo splavila," je zaupal vir, ki je še pojasnil, da Raffaelli ves čas zdaj ob strani stoji mama. Raffaella in Mario očitno nista enako razumela konca zveze in Raffaella očitno pričakuje, da se bo Mario zdaj, ko je noseča, vrnil v njen objem. Ali je Mario res oče otroka, pa bo pokazal test očetovstva.

Resnico povedal v sporočilu za javnost

"Čeprav o svojem zasebnem življenju nisem nameraval govoriti javno, sem prisiljen to storiti in pojasniti enkrat za vselej svoj odnos z Raffaello Fico. Najina zveza se je končala na začetku aprila in od takrat se nisva več videvala. Tudi po telefonu se nisva slišala," je v sporočilu za javnost v zvezi z nosečnostjo svoje bivše med drugim zapisal Balotelli in pojasnil, da Raffaella dobro ve, da se ne namerava več vrniti k njej. Kot poročajo italijanski mediji, je Super Mario v tem primeru izbral najbolj estetsko obliko komuniciranja z mediji, sporočilo za javnost. Vse z namenom, da ne bi prišlo do nepotrebnih špekulacij in natolcevanj.

Raffaellina burna preteklost

Raffaella je v Italiji zaslovela v resničnostnem šovu Big Brother, tabloidi pa so ji veliko pozornosti namenili tudi zato, ker je gospodična svojo nedolžnost ponudila na spletu za milijon evrov. Takrat je za medije povedala: ''Ponudila bom svojo nedolžnost, ker me zanima, ali je sploh kdo, ki jo je pripravljen kupiti. Sicer bom nekoliko v zadregi, če mi bo nekdo dejansko ponudil toliko denarja. A s takšno vsoto bom lahko uresničila marsikatero svojo željo.“ Ni znano, ali se je dejansko uspela prodati. Starleta se lahko pohvali s še enim slavnim ljubimcem nogometašem, imela je namreč kratko razmerje s Cristianom Ronaldom. Pred kratkim je medijem zaupala, da je Mario veliko boljši ljubimec od Cristiana. Dejala je tudi, da sta bila v zvezi leto dni, a je nogometaš vse zanikal.

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404