Zadovoljna.si
Mario Balotelli in Raffaella Fico

Novice

Balotelli si je že našel zamenjavo za nosečo Raffaello

Z.N.
13. 07. 2012 19.19
15

Italijanskega nogometaša Maria Balotellija je v času evropskega prvenstva v nogometu presenetila novica, da je njegova bivša noseča. Pripravljen je prevzeti odgovornost, če je otrok res njegov, zveze pa ne namerava obnoviti. Paparaci so ga že ujeli z drugimi ženskami …

Mario Balotelli in Raffaella Fico
Mario Balotelli in Raffaella Fico FOTO: Reuters/Facebook

Mario Balotelli, ki se je v začetku tedna zabaval v St Tropezu, kjer so ga ujeli, ko je v družbi neznanih deklet pil penino, se je odpravil še na Ibizo, kamor so mu sledili tudi fotografi, ki so ga ujeli v družbi postavnih deklet v bikiniju. Balotelli se je v njihovi družbi očitno počutil več kot odlično. Ves čas je bil nasmejan, dekleta pa je po morju vozil z vodnim skuterjem.

Raffaella Fico
Raffaella Fico FOTO: Facebook
"Balotelli si je oddahnil in vsaj za nekaj trenutkov odmislil vse v zvezi z njegovim nekdanjim dekletom Raffaello Fico," poročajo tuji mediji. "21-letnik je bil videti srečen in brezskrben." Medtem ko se Balotelli zabava, pa njegovo nekdanje dekle Raffaella Fico menda še vedno razmišlja o tem, kaj storiti, da bi se Mario vrnil k njej.

Raffaella si ga želi ob sebi

Ta teden se je Raffaella odločila z Balotellijem, ki z njo noče imeti stikov, komunicirati kar prek italijanske tračarske revije Chi, ki je objavila Raffaellino ljubezensko pismo nogometašu. V pismu je zapisala, da pristaja na to, da se opravi test očetovstva, in dodala, da si otroka želi zato, ker je plod resnične ljubezni med njima. Zapisala je še, da ima še vedno shranjeno njegovo sporočilo, v katerem je napisal, da je vesel novice in da ve, da bo odličen očka. Izrazila je tudi razočaranje nad njegovimi besedami, češ da želi obogateti na račun otroka. "Dragi Mario, in dovoli mi, da ti tako rečem, za noben intervju, v katerem sem govorila o tebi oziroma o najinem skupnem življenju, ki si ga želim, ter v katerih sem potrdila novico, da sem noseča, nisem prejela plačila. Moj trebušček je vse večji in tega ni enostavno skriti." Raffaella je pismo zaključila z besedami: "Veš, kje me lahko najdeš. Vedno bom pripravljena govoriti s teboj o prihodnosti tvojega otroka. Najinega otroka."

Spomnimo ...

Balotellija je novica o nosečnosti precej presenetila. Raffaella Fico, ki naj bi bila noseča štiri mesece, je sprva medijem sporočila, da je bil Super Mario ob novici ganjen in srečen, on pa je v uradni izjavi za medije povedal, da ga je novica popolnoma presenetila, saj za nosečnost ni izvedel od svoje bivše, temveč od nekoga tretjega. Kot je dejal, ne more razumeti, zakaj mu je tako pomembno zadevo skrivala kar štiri mesece. Opraviti namerava tudi test očetovstva, saj z Raffaello vse od konca zveze aprila letos nista imela nikakršnih stikov.

 

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368