Zadovoljna.si
Je o Davidovi velikosti njegovega prijatelja zares odločal Photoshop?! (Foto: armani.com)

Novice

Ronaldovo mednožje namesto Beckhamovega

A.Ž.
18. 01. 2010 18.40
8

Veliki plakati modnega mogotca Armanija so dobili novo podobo. Najbolj znanega nogometaša Davida Beckhama je zamenjal mnogo mlajši in večji Cristiano Ronaldo.

Victoria Beckham
Victoria Beckham FOTO:

Monopol zakoncev Beckham je končan. V novi pomladno-poletni kolekciji Giorgia Armanija za najbolj znana zakonca ni več prostora. Beckhama je zamenjal njegov nogometni kolega Cristiano Ronaldo, Victorio pa je izrinila Megan Fox, ki bo za začetek pozirala nekoliko bolj oblečena.

Je o Davidovi velikosti njegovega prijatelja zares odločal Photoshop?! (Foto: armani.com)
Je o Davidovi velikosti njegovega prijatelja zares odločal Photoshop?! (Foto: armani.com)FOTO:

Svež veter v Armanijevi kampanji

Nogometaš Real Madrida, ki šteje komaj 24 let, je postal nov zaščitni obraz znane Armanijeve kampanje za spodnje perilo, poleg najbolj intimnih oblačil pa bo reklamiral tudi linijo jeansa. Fotografije je posnel slavni dvojec Mert Alas in Marcus Piggott v mestu ljubezni, v Parizu.

Črno-beli akti napol golega telesa so že Armanijeva stalnica. Cristiano se je na snemanju izkazal kot maneken in prejel pohvale tudi od samega očeta modne znamke Armani.

"Cristiano je postaven fant. Predstavlja mešanico mladosti, spontanosti in vznemirjenja. Izbral sem ga ravno zaradi energije in seksi pojave.''

Cristiano ima večjega

Nogometaš, ki naj bi za svoje telo dnevno naredil tudi preko tisoč trebušnjakov, je nov Armanijev adut, ki pa bo moral dokazati tudi tisto, kar je uspelo le Beckhamu. Zaradi njega so namreč v bližini plakatov zabeležili večje število prometnih nesreč. Mogoče bo k novemu rekordu pripomoglo dejstvo, da so Beckhamovo premoženje morali nekoliko okrepiti in popraviti z računalnikom, medtem ko naj to pri Ronaldu ne bi bilo treba.

David Beckham
David Beckham FOTO:
Kdo bo zaslužil več?

David Beckham je za svoje poziranje v letu 2007 prejel 20 milijonov ameriških dolarje, medtem ko je Victoria za slike zaslužila 12 milijonov funtov. Koliko bo v svoj žep pospravil mladenič z izklesanim telesom, pa je za zdaj še uganka.

Victoria in David sta se poslovila od Armanijeve prestižne kampanje. (Foto: armani.com)
Victoria in David sta se poslovila od Armanijeve prestižne kampanje. (Foto: armani.com)FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478