Zadovoljna.si
Beckham zanika, da bi Irmo najel za seks.

Novice

Madam Kristin: Beckham je bil Irmina stranka

Z.V.
29. 09. 2010 19.00
3

Na dan prihajajo nove podrobnosti o seksualni aferi Davida Beckhama. Medtem ko znani nogometaš vse zanika in grozi s tožbami, je izjave bosanske prostitutke Irme Nezirović Nici zdaj potrdila tudi madam Kristin Davis, za katero je dekle delalo leta 2007, ko naj bi ji slavni nogometaš za noč užitka plačeval po 10 tisoč dolarjev.

"Beckham, sleci hlače pred sodniki, da dokažem, da nisem lagala!" S temi besedami je Irma Nezirović Nici pozvala Davida Beckhama in dodala, da pozna vsako podrobnost njegovega najbolj intimnega dela telesa. Spomnimo, da je Irma Nici prostitutka, ki je z izjavami, da je imela seksualno afero z Beckhamom, izzvala velik škandal in morda celo zamajala zakon enega najbolj znanih parov na svetu. Beckham, ki vse odločno zanika, je v britanskih medijih napovedal, da bo pisal medijskemu mogotcu Heinzu Bauerju, lastniku ameriškega magazina In Touch ter od njega zahteval pojasnilo, kako je lahko dovolil objavo Irminih trditev, ne da bi novinarji pred tem informacije preverili. David je tudi napovedal, da bo višino odškodnine, ki jo namerava sodno izterjati od nekdanje bosanske prostitutke, s 5 milijonov funtov zvišal na 16 milijonov. Njegovi odvetniki so medtem Irmi že uspeli vročiti tožbo.

Kdo je Irma Nezirović Nici

Odraščala je v Sarajevu v dokaj premožni družini. Njeno brezskrbno otroštvo je prekinil začetek vojne; oče se je pridružil vojski, Irma pa je komaj 9-letna morala z mamo in bratom v taborišče, kjer je bila priča številnim grozodejstvom, ki jih je prinesla vojna na Balkanu. O posilstvih in nasilju je pričala tudi pred haaškim sodiščem za vojne zločine v nekdanji Jugoslaviji. Po devetih mesecih bivanja v taborišču se je z družino preselila na Nizozemsko, kjer so najprej živeli v zbirnem centru za begunce. Mlada Bosanka se je že takrat začela ukvarjati s prostitucijo, a se je na srečo kmalu zaljubila v mladega arabskega študenta, ki jo je prepričal, naj zaživi normalno življenje. Z družino se je odselila v London in se vpisala v šolo. S fantom sta živela v dvosobnem stanovanju, on je vozil lamborghinija, Irmo pa je zasipal z darili in nakitom. Finančno je pomagal tudi njeni mami in bratu. Ko sta se razšla, je Irma pustila šolo in kmalu zašla na stara pota. "Ni imela druge možnosti. Če je želela ohraniti življenjski slog, ki ji ga je nudil njen arabski fant, tako njej kot njeni družini, se je morala vrniti v prostitucijo," je povedal eden od njenih prijateljev.

Beckham zanika, da bi Irmo najel za seks.
Beckham zanika, da bi Irmo najel za seks.FOTO:
Škandal pretresel več družin

Mediji so poročali, da ima Irma posebno 'črno' knjigo z imeni svojih strank, med katerimi pa naj ne bi bile le nogometne zvezde, temveč celo osebe iz kraljevih krogov. Beckham je za britanske medije povedal, da je zaradi izjav bosanske prostitutke močno prizadeta vsa njegova družina. Tudi Irma ni ravnodušna, saj je ves čas tarča novinarjev in paparacev. Novinarji  News of the Worlda so zapisali, da je živčna in neprespana, saj težko prenaša breme afere, ki je nastala zaradi njenih izjav v InTouchu. Zgodba je zelo prizadela tudi Irmino mamo Nadjo. 57-letna Sarajevčanka je za Dnevni avaz povedala, da je od vsega tega bolna in utrujena in jemlje pomirjevala. Irmin brat Damir pa je zatrdil, da z mamo nista vedela, da se sestra ukvarja s prostitucijo in tudi sama Irma je ameriškim novinarjem priznala, da nihče v družini ni vedel, s čim se preživlja. Da pa jo zelo žalosti, da se o tem zdaj piše tudi v Bosni, saj ve, kaj si lahko ljudje mislijo o njej.

Irma je delala za madam Kristin Davis

Nekdanja zvodnica Kristin Davis z Manhattna je Irmo spoznala preko oglasa in mladi Bosanki ponudila, da postane 'top escort' v agenciji Wicked Models. 35-letna madam je pojasnila, da je Irma svojo zgodbo z Beckhamom dala v javnost šele potem, ko je njen nekdanji fant našel dnevnik, v katerem je podrobno opisovala svoje življenje prostitutke: od začetkov na Nizozemskem do dela v Veliki Britaniji in Ameriki. Menda naj bi ji zagrozil, da bo vse povedal novinarjem in resnico razkril tudi njeni mami, kar je na koncu storil. Ko sta se spoznala, Britanec ni vedel, s čim se Irma ukvarja. Ko je Irma delala za Davisovo je bila ves čas na poti med Londonom in New Yorkom. "Lahko bi zaslužila več sto tisoč dolarjev na leto. A težava je bila v tem, da je na neki način kradla mojim klientom. Moški so se zaljubili vanjo in želeli ohraniti razmerje, jaz pa nisem od tega imela nobene koristi. Spomnim se Arabca, ki je bil iz kraljeve družine. Na račun ji je položil 250 tisoč dolarjev in kupil luksuzni mercedes, vreden 150 tisoč dolarjev," je povedala Davisova.

Spregovorila zaradi groženj nekdanjega fanta

"Zaradi fantovih groženj in pritiskov je bila Irma v hudem stresu in je doživela možgansko kap, tako mi je vsaj rekla. Nekaj časa je imela paralizirano desno stran obraza, zaradi česar je bila decembra lani 10 dni v bolnišnici. Ko je prišla domov, se je odločila zadevo vzeti v svoje roke in svojo zgodbo sama povedati novinarjem," je še povedala madam. In Irma je to tudi storila. Njene trditve je zdaj potrdila tudi Davisova, ki je medijem razkrila, da je med strankami njene agencije bil tudi David Beckham.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478