Zadovoljna.si
Alessia Marcuzzi - 3

Novice

Bi ji jih prisodili 39?

Z.N.
30. 06. 2012 08.04
15

V vročih poletnih mesecih paparaci na plažah kar prežijo na znane osebnosti in se trudijo, da bi jih čim manj oblečene ujeli v svoj objektiv. Priljubljena TV voditeljica in igralka jim je olajšala delo – na svojem blogu je kar sama objavila fotografijo, na kateri je oblečena v kopalke in razkriva svoje popolno telo. Poglejte, kdo je postavna lepotica ...

Alessia Marcuzzi - 3
Alessia Marcuzzi - 3 FOTO: Tgcom

Simpatična Rimljanka Alessia Marcuzzi je na svojem spletnem blogu objavila fotografijo, ki jo je posnel kar njen partner Francesco Facchinetti in na kateri razkazuje svoj raven trebuh. "Priznam, ko me je Francesco fotografiral, sem za 20 sekund zadržala dih," je povedala zvezdnica, ki je želela biti na fotografiji čim bolj naravna. "Glede na to, da na svojem blogu nočem objavljati obdelanih fotografij, sem morala poiskati način, kako zakriti pomanjkljivosti," je še dodala in pojasnila, da so vse fotografijo na njeno željo tudi posnete z mobilnim telefonom, kljub temu da ve, da so take fotografije manj kakovostne in velikokrat precej nehvaležne. "Želim, da je vse, kar objavim sama, čim bolj naravno in spontano."

Nekaj mesecev po porodu že v formi

39-letna Alessia sicer velja za eno najbolj postavnih Italijanskih voditeljic. Je mamica 11-letnega dečka Tomassa, ki ga ima z nekdanjim partnerjem, italijanskim nogometašem Simonetom Inzaghijem. Potem ko sta se razšla, je imela afero z italijanskim igralcem Pietrom Sermontijem, trenutno pa je v zvezi s televizijskim voditeljem in igralcem Francescom Facchinettijem, s katerim imata hčerko Mio, ki bo v začetku septembra dopolnila eno leto. Alessia si je postavo, ki jo je imela pred nosečnostjo, povrnila že v slabe pol leta po porodu. Poslužila se je tretmajev v wellness centrih, sicer pa naj bi bil pravi ključ do uspeha redna telesna aktivnost.

Po nesreči pokazala preveč

Alessia je na italijanski zabavni sceni aktivna že vse od leta 1991, zaslovela pa je predvsem po letu 1995, ko je začela delati za televizijsko mrežo Mediaset. Nastopila je v številnih serijah in filmih, vodila je priljubljeno oddajo Colpo di fulmine, nato pa ji je veliko slavo prineslo tudi vodenje glasbenega festivala Festivalbar in drugih oddaj, kot recimo Le Iene, od leta 2006 pa je tudi gostiteljica italijanske različice šova Big Brother, med vodenjem katerega se ji je leta 2010 zgodila tudi manjša nezgoda. Ko je ob začetku oddaje stopila na oder, ji je iz obleke pokukala bradavička. Ko je ugotovila, da več milijonom gledalcev kaže pol dojke, si je popravila obleko in z nasmeškom na obrazu povedala, da zdaj ve, kaj ji poskušajo avtorji oddaje že nekaj časa povedati. "Očitno mi je obleka zlezla pretirano navzdol in jo moram popraviti. Uspelo mi je, vse je v redu.“

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413