Zadovoljna.si
Postavna 56-letnica

Novice

56-letna mama Britney Spears ima čudovito postavo

Z.N.
16. 07. 2011 09.17
10

Že mogoče, da ima tri otroke in tri vnuke, toda tudi Lynne Spears, mama slavne Britney Spears, ki je nedavno s spremembo načina prehranjevanja izgubila precej kilogramov in z redno vadbo preoblikovala svoje telo, ima pri 56 letih še vedno izvrstno postavo.

Postavna 56-letnica
Postavna 56-letnicaFOTO:

Fotografi so pred kratkim v objektiv ujeli Lynne Spears, mamo pop pevke Britney Spears, ki se je v hotelskem bazenu v Dallasu igrala s tremi vnučki – z Britneyjinima otrokoma 5-letnim Seanom Prestonom in 4-letnim Jaydenom Jamesom ter s hčerko Britneyjine mlajše sestrice Jaime Lynn, 3-letno Maddie Briann Aldridge.

Lynne ni vedela, kako naj pomaga hčerki ...
Lynne ni vedela, kako naj pomaga hčerki ... FOTO:
Izdala je Britneyjine skrivnosti

Babica Spears, kakor mamo Britney, Jamie Lynn in Bryana Jamesa, imenujejo v tujih medijih, je leta 2000 in 2008 izdala knjigi o Britney. Prva, ki nosi naslov Heart to Heart, je v bistvu Britneyjina biografija. V njej je Lynne Spears med drugim izdala celo, da je Britney nedolžnost zgubila pri komaj 14 letih, in sicer z nekim srednješolskim nogometašem. Druga knjiga nosi naslov Through The Storm: A Real Story Of Fame And Family In A Tabloid World, v njej pa opisuje, kako je pred očmi javnosti vzgajala otroke in s čim vse so se kot družina soočali. Britney Spears je imela predvsem med letoma 2006 in 2007 precej turbulentno obdobje. Skrhale so se tudi vezi me njo in mamo, a sta mati in hči na koncu le uspeli vzpostaviti normalen odnos. Lynne je v nekem intervjuju obudila spomin na leto 2007, ko si je Britney obrila glavo. "Vedela sem, da trpi, ampak ko sem videla, kaj si je storila, sem bila vseeno pretresena. Preprosto nisem vedela, kako naj ji pomagam," je tedaj priznala.

Britney se je odločila za radikalno spremembo ...
Britney se je odločila za radikalno spremembo ...FOTO:

Zdaj ji nudi oporo

Lynne svoji hčerki na turneji Femme Fatale, v sklopu katere ima 29-letnica kar 33 nastopov, nudi trdno oporo in ji pomaga skrbeti za otroka. Zaenkrat so kritike koncertov zelo dobre, mediji pa še posebej hvalijo Britneyjino odločitev, da na tej turneji poje v živo. Pevka se je na turnejo namreč pripravila tako fizično (izklesala je svoje telo in se kondicijsko dobro pripravila) kot tudi vokalno, njen trud pa se je očitno obrestoval.


 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404