Zadovoljna.si
Jennifer Lopez

Novice

Bizarni lepotni triki zvezdnic

K.B.
20. 12. 2009 19.00
4

Nenavadni nasveti, kako izgubiti težo, dokazujejo, kaj vse počnejo nekatere zvezdnice, da bi bile videti vitke. Jennifer, Carmen, Audrina, Fergie, Lily imajo vsaka svoj, prav poseben recept.

Jennifer hujša z vdihavanjem grenivkinega olja.
Jennifer hujša z vdihavanjem grenivkinega olja.FOTO: X17ONLINE.COM
Vdihavanje grenivkinega olja

Jennifer Lopez in Carmen Electra sta za neko revijo izjavili, da za svojo postavo skrbita s pomočjo vdihavanja grenivkinega olja. Obe imata vedno s seboj stekleničko, napolnjeno s tem oljem, in kadar začutita lakoto, ga vdihneta. Znansvetnih dokazov, ki bi kazali kakršno koli povezavo med lakoto in vonjem grenivkinega olja, ni. So pa nekatere raziskave pokazale, da uživanje grenivke pred obrokom pomaga pri hujšanju.

Med sesanjem stanovanja nosite petke!

Igralka Audrina Patridge, ki ste jo lahko zasledili v seriji The Hills, vsem, ki bi rade shujšale, svetuje, naj si pred opravljanjem gospodinjskih opravil na noge nataknejo visoke petke. Pravi, da nošenje pet pomaga pri izoblikovanju meč in utrjevanju zadnjega dela telesa. Nekaj resnice je v tem, saj napetost, ki jo ustvarijo neudobni čeveljci, pomaga pri ustvarjanju mišic, toda učinek je zelo majhen. Zaman upate, če mislite, da boste na ta način izgubile težo. Sesanje je v copatih ali supergah veliko bolj udobno in pametno. Na ta način se boste gibale bolj hitro in tekoče, tako bo vaš srčni utrip narasel in zagotovo boste izgubile več kalorij, kot bi jih v petkah.

Fergie prisega na jabolčni kis.
Fergie prisega na jabolčni kis.FOTO: Reuters

Odplaknite maščobe z jabolčnim kisom!
Pevka Fergie zasluge za lepo postavo med drugim pripisuje jabolčnemu kisu. Vsak dan popije dva kozarca nefiltriranega, organskega jabolčnega kisa. Če to res pomaga, še ni znanstveno podkrepljeno, toda njen osebni trener pravi, da tovrstni kis pomaga pri splakovanju maščob iz črevesja in na ta način izboljša prebavo.

Shujšajte s pomočjo hipnoze!
Britanska pevka Lily Allen se je udeležila hipnoterapije, s katero naj bi brzdala svoje prehranjevalne navade, zanjo pa je odštela kar 600 dolarjev. Med hipnozo, ki jo izvajate sami ali pa zdravnik, pridete v stanje globoke sproščenosti. Sproščenost pomaga pri kontroliranju hormona stresa kortizola, ki v času, ko ga je veliko, sporoča možganom, naj v srednjem predelu telesa nalaga maščobe. Ali gre hipnozi zasluga, da ima Fergie brezhibno postavo, ni znano. Globoko dihanje in sproščenost mišic pri sami hipnozi sta zagotovo nekaj, kar je za telo dobrodejno.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478