Zadovoljna.si
Jill kljub nosečnosti s svojo dejavnostjo ni prenehala.

Novice

Bizarno! Nosečnica požira meče

Z.K.
06. 01. 2012 15.56
1

Thrill Kill Jill velja za prvo nosečo žensko, ki se ukvarja s požiranjem mečev. Skozi grlo brez težav potisne več kot 60 centimetrov dolg in dva centimetra in pol širok jekleni meč. Skupaj z možem Tylerjem Fyrejem že dalj časa izvajata nenavadne točke in zabavata množice ljudi željnih bizarnih točk.

Jill kljub nosečnosti s svojo dejavnostjo ni prenehala.
Jill kljub nosečnosti s svojo dejavnostjo ni prenehala.FOTO:

Profesionalno požira meče

Jill Fyre z vzdevkom Thrill Kill Jill in njen mož Tyler Fyre se že dalj časa ukvarjata z nastopi, med katerimi izvajata drzne trike. Jill velja za profesionalko v požiranju mečev, svojih nastopov pa ni prekinila niti v času nosečnosti. Kljub temu da pod srcem nosi otroka, se nastopov in svojih točk ne boji. Skozi grlo brez težav potisne več kot 60 centimetrov dolg in dva centimetra in pol širok jekleni meč. Ta velja za krajši meč, daljšega namreč med nosečnostjo ne uporablja.

Ljudje se čudijo in zgražajo

Noseča Jill med nastopom vzbudi veliko začudenja in zgražanja, saj je videti, kot da bi meč potisnila naravnost v še nerojenega otroka. To je le ena od točk, v drugi poplesuje s skoraj tri metre dolgim pitonom, na koncu predstave pa njen mož Tyler okoli nje meče nože, medtem ko Jill nepremično stoji pred desko. "Med točko bi morali videti izraze na obrazih ljudi, ki ne morejo verjeti svojim očem,“ pravi Jill. "Neka ženska me je vprašala, kako sem lahko dovolila, da je Tyler vame metal nože. Kot prvo, ni jih metal vame, temveč okoli mene, kar je velika razlika. Glede meča me prav tako ni bilo strah, bolj sem se bala snežnega meteža, ki naju je z možem ujel na poti do kluba, kjer sva imela nastop,“ pojasni Jill.

Z zdravniki se ni posvetovala ...

Pravzaprav je Jill med svojo točko bolj sproščena zdaj, ko je noseča. Običajno je med nastopom nosila korzet, zaradi česar je bila izvedba točke še veliko težja. "Zdaj me ne ovira nič, morda le teža otroka,“ pojasni. "Bilo je povsem naravno, nisem opazila nobenih sprememb, meč pa se ni približal delu telesa, ki se spreminja,“ še doda Jill. Z zdravniki se o svojem delu ni posvetovala, saj ve, da se s požiranjem mečev med nosečnostjo ne bi strinjali. Poslušala je le svoje prijatelje, ki se prav tako ukvarjajo s tovrstnim početjem. Prav tako zaupa svojim dolgoletnim izkušnjam, saj se še nikoli ni poškodovala.

Učil jo je Tyler

Jill in Tyler sta se spoznala leta 2005, ko je ta nastopal v enem izmed klubov. Hitro sta se ujela in Tyler je Jill vključil v svoje nastope. Ta se je v pičlih treh mesecih naučila veščine požiranje mečev, kar je izjemno hitro. Tyler je priznal, da je sam potreboval kar tri leta, da je bil prepričan v to, kar počne. "Še nikoli nisem spoznal nekoga, ki bi se učil tako hitro. Jill me je zaradi tega kar malce razjezila,“ prizna Tyler.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375