Zadovoljna.si
Johanna Tukiainen

Novice

Blondinka, da te kap!

Z. T.
02. 05. 2010 12.00
8

Johanna Tukiainen je ženska, zaradi katere je moral oditi finski zunanji minister. Odneslo ga je več kot 200 kratkih sporočil z opolzko vsebino, Johanna pa je postala velika zvezda v svoji državi, drugod pa je bolj poznana kot žrtev lepotnih posegov.

V Helsinkih rojena Johanna Tukiainen se občasno odpravi čez Atlantik, v ZDA, a na Finskem je prava zvezda. Enaintridesetlena gospodična dela kot fotomodel, promotorka, hostesa, striptizeta in tudi kot pevka. Leta 2003 je ustanovila plesno skupino Dolls, ki se ukvarja z erotičnim plesom. Sicer pa Johanna v svojem življenjepisu omenja, da ima tudi izkušnje s prodajo v trgovinah, ki nudijo vse za vrt, ter v trgovinah z oblačili. Šolala se je tudi za vizažistko.

Finski zunanji minister je bil ob ugled zaradi striptizete.
Finski zunanji minister je bil ob ugled zaradi striptizete. FOTO:

Sporočila, ki so odnesla ministra

Če je bila do leta 2008 neznana striptizeta, pa jo je čez noč spoznala najprej Finska in nato ves svet. Takratnega zunanjega ministra Iikka Kanervo so odnesla opolzka kratka sporočila, kii jih je pošiljal prah Johanni. Politik naj bi pravzaprav imel razmerje ne samo z Johanno, ampak tudi z njeno sestro, ki si služi kruh kot pornoigralka. Nek finski tabloid je objavil 24 od 200 kratkih sporočil, ki jih je šestdesetletni Kanerva s službenega telefona pošiljal sestrama.

Johanna je brez zadržkov spregovorila o sporočilih, v katerih so bili predlogi za seks v troje in vprašanja o njenem spodnjem perilu. "Oglašal se je z vseh koncev sveta," je povedala Johanna. Razmerje s striptizeto je ministru popolnoma uničilo javno podobo, saj je bil do takrat zelo priljubljen.

Pretirava z operacijami, sončenjem in barvanjem

Johanna se je poslužila številnih kirurških posegov, da bi popravila svoj videz. Njena koža je vedno temna, kar je posledica rednega obiska solarijev. A kaže, da je pretiravala, saj je pri tridesetih letih videti mnogo starejša. Njene obline so z leti pridobile na obsegu, tako da je danes gospodična Tukiainen le še senca nekdanje Barbike. Kljub nasmeškom na fotografijah, Johanna priznava, da je imela že težke trenutke, ko se je borila z depresijo in jemala zdravila, da bi se počutila bolje.

Postala je zvezda zaradi škandala.
Postala je zvezda zaradi škandala.FOTO:

Na prišla na evrovizijo

Želela se je prijaviti celo na finski izbor za pesem Evrovizije, a je, nekateri pravijo, da na srečo, zamudila rok za prijavo na izbor. Njen prvi single je imel naslov Tabloidna zvezda, skladba, ki so jo želeli poslati na Evrovizijo, pa je imela sprva delovni naslov Seks, a se je kasneje producentu zdelo bolj primerno dati pesmi bolj romantično konotacijo. Tako so jo poimenovali Ljubezen. A zaradi domnevno dolgotrajne produkcije ni prišla do predizbora.

Nekoč je bila čisto navadno dekle, danes pa je prava spaka.
Nekoč je bila čisto navadno dekle, danes pa je prava spaka.FOTO:


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478