Zadovoljna.si
Oprah se ne da ...

Novice

Bogati in ... samski

P.V.
30. 03. 2009 19.20
1

Na svetu je več kot 70 osamljenih milijarderjev, med katerimi je najbogatejši župan New Yorka Michael Bloomberg, ki je 'težak' kar 16 milijard dolarjev. Sam, samcat s svojimi milijardami.

Michael Bloomberg - šarmanten gospod v letih
Michael Bloomberg - šarmanten gospod v letihFOTO:

Na Forbesovem spisku najbogatejših ljudi na svetu se je letos znašlo tudi 72 bogatašev, ki nimajo življenjskega partnerja, njihovo bogastvo pa šteje več milijard dolarjev. Kar 21 jih nikoli ni bilo poročenih, 51 je ločenih in morda pripravljenih na novo ljubezensko zvezo. Zanimivo je, da prihajajo iz vseh petih celin, iz kar 17 držav, največ jih je doma v ZDA.
Med njimi je najbolj premožen župan New Yorka, 67-letni Michael Bloomberg, njegovo bogastvo pa je ocenjeno na 16 milijard dolarjev. Leta 1993 se je šarmantni gospod ločil, zdaj pa velik del svojega imetja podarja v dobrodelne namene. Resda ni rosno mlad, vendar je zagotovo, vsaj po bančnem računu sodeč, 'dobra partija'.

Med damami vodi Oprah

Najbolj premožna neporočena ženska na svetu je Oprah Winfrey, kraljica pogovornih šovov, njeno premoženje pa je vredno 2,7 milijarde dolarjev. Slavna televizijska voditeljica in uspešna poslovna ženska je že vrsto let (od leta 1986) v ljubezenski zvezi s poslovnežem Grahamom Stedmanom. A kaj, ko doslej ni začutila želje po tem, da bi svojemu dragemu tudi pred matičarjem obljubila zvestobo. Še več, lani je za krajši čas svojega zvestega Grahama zamenjala za 16 let mlajšega lepotca, igralca Tylerja Perryja. Kmalu ji je bilo jasno, da je naredila napako in se vrnila k stari ljubezni. O poroki pa še vedno ne razmišlja.

Oprah se ne da ...
Oprah se ne da ...FOTO:


Nemški princ Albert von Thurn und Taxis je eden najmlajših samskih milijarderjev na svetu. 25-letni mladenič, ki je 'težak' kar 2,1 milijarde dolarjev, uživa v svojem bogastvu, nor je na avtomobilske dirke, živi pa v pravcatem dvorcu, resda z materjo in dvema sestrama.

Privlačni brazilski bogataši

Eksotična Brazilija je vselej privlačna, brazilski milijarderji pa zagotovo še bolj. Tajkun Eike Batista ima bogastvo, vredno 7,5 milijard dolarjev, in eno veliko prednost pred ostalimi. Je namreč eden redkih, ki je v zadnjih dvanajstih mesecih v času največje gospodarske krize uspel svoje bogastvo povečati. V preteklem letu je 52-letni lastnik rudnika in velik ljubitelj zabav svoje premoženje oplemenitil za 900 milijonov dolarjev. Gospod je bil sicer nekoč poročen in sicer z nekdanjo Playboyevo zajčico. Danes je samski.

Brazilija vabi ...
Brazilija vabi ...FOTO:


Najbogatejši hongkonški samec Joseph Lau ima veliko zamisli, kadar gre za trošenje denarja. Težak je štiri milijarde dolarjev, zelence pa najraje porabi za dragocena umetniška dela in vrhunska vina. Pred dvema letoma je za sliko Paula Gouguina odštel kar 39 milijonov dolarjev. Sicer pa je med drugim lastnik treh letal in več kot 10 tisoč steklenic najdražjih vin na svetu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471