Zadovoljna.si
Carol Ortiz oprsje še vedno raste.

Novice

Boleče razkošje Sophie Reade

Z.B.
30. 10. 2010 09.46
0

Sophie Reade ima ogromne prsi, po mnenju nekaterih premore največje silikonsko bogastvo med vsemi lepoticami, ki svoje prsi rade razkazujejo v revijah. A velike dojke lahko prinesejo tudi precejšnje zdravstvene in druge težave.

Britanska lepotička Sophie Reade je svoje bujno oprsje znova pokazala v reviji Nuts in tudi tokrat sprožila številne odzive. Starleta, ki je zaslovela z zmago v britanskem Big Brotherju, se redno pojavlja v medijih razgaljena, poleg občudujočih pogledov moških, pa se ob pogledu na njeno oprsje marsikdo vpraša, kako je nositi nekaj tako velikega v nedrčku. Ker so Sophijine prsi silikonske, mnoge tudi zanima, kateri lepotni kirurg je sploh pripravljen vstaviti tako velike vsadke. Znano je, da prevelike prsi lahko povzročajo precejšnje bolečine, saj so huda obremenitev za hrbtenico.

Dolgoletna rekorderka

Če si je Sophie velike prsi omislila pri lepotnem kirurgu, pa so gromozanske prsi 51-letne Američanke Norme Stitz dar narave, Norma pa se je kot njihova lastnica zapisala celo v Guinnessovo knjigo rekordov. Američanka ima zaradi velikih dojk kar perecj težav v vsakodnevnem življenju. Ker vsaka njena dojka tehta več kot 12 kilogramov, ne more hoditi po stopnicah brez pomoči, ne more spati na hrbtu in ne more se stisniti v letalski sedež. Tudi sedež v avtomobilu mora biti posebej prilagojen, saj njene prsi segajo vse do volana. V nekem intervjuju je povedala, da je bila na tečaju, kjer se je naučila, kako živeti s takšnim bremenom. Priznala je, da je obseg njenih prsi skoraj vedno ovira pri spoznavanju moških. "Rada bi videla, da bi moškega, ki sem ga spoznala, zanimala jaz in ne moje oprsje. A večina moških ne more niti govoriti, ker strmijo v moje dojke," se je pritožila. Kljub temu pa prisega, da si svojih gromozanskih prsi nikoli ne bo dala pomanjšati, saj so ji prinesle svetovno slavo.

Rešila bi jo samo operacija

Drugačnega mnenja je 21-letna Bolivijka Carol Ortiz. Ogromno oprsje ji otežuje vsakdanje življenje, a operacije, s katero bi ji dojki zmanjšali, si ne more privoščiti. Carol ima bolezen, ki se ji reče gigantomastija, zaradi tega ji prsi nenormalno rasejo. Trenutno so težke deset kilogramov, a njihova rast se še ni ustavila. Bolivijka je že pozabila na nedrčke, saj takšnih, ki bi jih potrebovala, sploh ni mogoče kupiti, tako da si sama iz svojih oblačil sešije neke vrste podporo za dojki. Carol težko hodi in vsak gib je zanjo zelo boleč. Edina rešitev bi bilo kirurško zmanjšanje oprsja, a družina Bolivijke je prerevna, da bi mlado žensko rešila tega bremena. Herald Kaiser, vodilni plastični kirurg klinike v Lepizigu, je preučil njen primer in pojasnil, da je dekletovo stanje tako zahtevno, da en poseg ne bi bil dovolj. Paziti bi morali namreč na mlečne žleze v dojkah, da Carol ob morebitni novi nosečnosti ne bi imela težav z dojenjem.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478