Zadovoljna.si
Hotel Habakuk

Novice

/ Oglas

Botox in individualni programi preoblikovanja telesa v hotelu Habakuk v Mariboru

T.Š.
17. 10. 2010 09.14
0

V hotelu Habakuk je ob ponudbi <a href = "http://www.termemb.si/default.asp?id=109" target="_blank"> Wellnes-Spa centra</a> zaživel tudi <a href = "http://www.termemb.si/default.asp?id=4284" target="_blank"> Derma center Habakuk</a>, v katerem dermatolog Sandi Luft, dr. med., izvaja najsodobnejše postopke pomlajevanja kože.

Hotel Habakuk
Hotel HabakukFOTO:
V hotelu Habakuk je ob ponudbi Wellnes-Spa centra zaživel tudi Derma center Habakuk, v katerem dermatolog Sandi Luft, dr. med., izvaja najsodobnejše postopke pomlajevanja kože. Maksimalne učinke pomlajevanja dosegajo z Botoxom® in nekirurškim liftingom Pellevé TM. Tretmaji Derma centra se dopolnjujejo in nadgrajujejo z negami v Wellness-Spa centru Habakuk, ki jih izvajajo s svetovno priznano kozmetiko Babor.
Hotel Habakuk
Hotel Habakuk FOTO:
Pomlajevanje in odprava starostnih sprememb

V Derma centru Habakuk so združili najsodobnejša dognanja medicinske stroke in lepotne industrije z napredno tehnologijo. Tako so nastali različni programi pomlajevanja, s katerimi zdravnik dermatolog uspešno in varno odstranjuje nezaželene starostne spremembe kože. Maksimalne učinke dosegajo z botulin toksinom, med katerimi je najbolj znan Botox®. Ta začasno omrtviči plitve in globlje gube v okolici oči, čela in nosu do te mere, da se gube zgladijo in izravnajo. S pripravljalno nego obraza v Wellness-Spa centru Habakuk kožo pripravijo na estetski postopek in poskrbijo tudi za njeno pomiritev. Drugi v nizu postopkov pomlajevanja kože je nekirurški lifting Pellevé TM, ki gladi in zapolni gube, obnavlja tonus ter spodbuja nastanek novega kolagena. Ob postopkih za odpravljanje starostnih sprememb kože, zaokrožajo ponudbo Derma centra tudi: pobleditev lis na obrazu, vratu, dekolteju in rokah s kemičnim pilingom, zdravljenje rdečice obraza, odstranjevanje žilic in kožnih izrastkov, dermatološki pregledi ter zdravljenje kožnih bolezni.
Hotel Habakuk
Hotel HabakukFOTO:

Hotel Habakuk
Hotel Habakuk FOTO:

Novosti v Wellness-Spa centru Habakuk

V Wellness-Spa centru Habakuk izgrajujejo ponudbo, kjer se dopolnjujejo in prepletajo vrhunska tehnologija, izbrani kozmetični produkti in holistični pristop k negi in revitalizaciji telesa. Z novim fitnes centrom ter možnostjo savnanja in kopanja v termalni vodi, zagotavljajo celovito ponudbo na enem mestu. Ker je pomembna zahteva sodobnega načina življenja zdrav in mladosten izgled, njihova prenovljena jesenska ponudba zanjo in zanj zajema individualne programe pomlajevanja in preoblikovanja telesa. Z izbrano kombinacijo sodobnih tehnologij so vaši cilji doseženi hitro, varno in učinkovito. S kavitacijo in ultrazvokom NARL® odstranijo nakopičene maščobe, maščobne obloge in celulit, nato pa oba postopka dopolnijo z radiofrekvenco z aparatom Green IRF, ki deluje na principu akumulacije toplote globoko v dermisu, kar stimulira nastajanje novega kolagena ter izboljša tonus kože.

 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471