Zadovoljna.si
Britney Spears

Novice

Britney na turneji – od 'bajsike' do seksi bejbe!

Z.M.
26. 09. 2011 15.47
13

Britney Spears, ki svoje oboževalce trenutno zabava na svetovni turneji Femme Fatal, je v zadnjih tednih nastopanja najprej po Ameriki in zdaj še po Evropi izgubila kar nekaj kilogramov. Na prvem koncertu junija v kalifornijskem Sacramentu je bila videti precej zaobljena, pred dnevi v Moskvi pa je blestela na odru v formi, ki je močno spominjala na njene začetke pred več kot desetimi leti!

Britney Spears
Britney Spears FOTO: Reuters

Britney Spears se je kar nekaj časa trudila, da bi se vrnila v staro formo, zdaj ji je očitno končno uspelo! 29-letna pevka, ki je tudi mama dveh dečkov, je po živčnem zlomu leta 2007 pridobila kar nekaj kilogramov, ki se jih nikakor ni mogla znebiti. Tablete, alkohol in prepovedane substance so na njej pustili posledice, ki jih je bilo težko spregledati. Nekoč izjemno vitka in natrenirana pevka je polnila rumene medije s svojim celulitom in maščobnimi oblogami, ki so bile vidne še junija, ko je v Kaliforniji začela svojo turnejo Femme Fatale. Danes, nekaj mesecev kasneje, je pop princesa zopet taka, kot smo je bili vajeni na začetku njene kariere – natrenirana in vitka!

Ne boji se staranja

Naporno življenje na turneji ji je pomagalo izgubiti še zadnje odvečne kilograme, fizični napori pa so se končno izplačali. Pevka bo sicer na turneji vse do konca leta, ko jo čakajo koncerti v Južni Ameriki. Čeprav njeni nastopi niso več popolnoma razprodani, se pevka, ki je v svoji karieri prodala več kot 70 milijonov albumov, s tem ne obremenjuje. "Ničesar več mi ni treba dokazovati. Zdaj se le še zabavam, če ljudje to začutijo super, če ne, pač ne," pravi Britney in dodaja, da se na tej turneji zabava kot že dolgo ne. Zvezdnica, ki bo konec tega leta dopolnila 30 let, se po daljšem zanjo ne ravno najlepšem obdobju v svojem telesu izvrstno počuti in se ne boji staranja."Vsi pravijo, da starejši, kot si, bolj si pameten in več veš. Upam, da me čaka dobro leto," je svojo prihajajočo okroglo obletnico komentirala pevka, ki je trenutno srečno zaljubljena v menedžerja Jasona Trawicka, s katerim v kratkem načrtujeta tudi poroko.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413