Zadovoljna.si
Nicole Minetti, Barbara Matera in Mara Carfagna – dame, ki so z Berlusconijevo pomočjo prišle na politične položaje.

Novice

Najstnica razkrila vse o Berlusconijevih orgijah

Z.V.
29. 10. 2010 16.00
10

Da ima italijanski premier Silvio Berlusconi rad lepe in mlade ženske, je znano dejstvo. Po aretaciji mladoletne Maročanke pa je v sosednji Italiji spet izbruhnil seksualni škandal, v središču katerega se je znova znašel prav Berlusconi. Dekle je namreč dokaj zgovorno in je sodnikom razkrilo številne pikantne podrobnosti o druženjih s premierjem.

Povod za seksualni škandal, ki v teh dneh pretresa Italijo, je bila aretacija mladoletne Maročanke, ki jo je policija prijela zaradi tatvine. Še pred končanim postopkom na policiji so jo namreč zaradi posredovanja osebe s samega vrha vlade morali predčasno izpustiti. Postopek se je sicer kasneje nadaljeval, z dekletovega pričanja pred sodniki pa prihajajo na dan zanimive in pikantne podrobnosti o premierjevih večernih zabavah.

Iz revščine v visoko družbo

17-letno Maročanko z umetniškim imenom Ruby naj bi lansko poletje na nekem lepotnem tekmovanju na Siciliji opazil znani urednik in starosta italijanskih novinarjev Emilio Fede. 79-letni možakar je Ruby obljubil, da se bo o njej pogovoril z znanim menedžerjem slavnih Lelejem Moro, ki bi ji lahko pomagal prodreti v svet šov biznisa. Za takrat 16-letno dekle je bila ponudba mamljiva in kmalu je postala go-go plesalka v nekem nočnem lokalu. 14. februarja letos jo je spet poklical Fede in povabil na večerno zabavo. Kmalu se je izkazalo, da gre za druženje s pomembnimi ljudmi v vili San Martino v Arcoru, rezidenci italijanskega predsednika vlade. Dekle se je tja pripeljalo s Fedejevo luksuzno limuzino ob spremstvu policije. V hiši naj bi bilo zbranih okrog dvajset lepih gostij, med njimi tudi dve ministrici italijanske vlade in nekatere znane televizijske dame ter zgolj dva moška – Fede in Berlusconi.

Plačilo – dragocena darila ali denar?

Po končani večerji se je dekle vrnilo domov, ura je bila okrog pol treh zjutraj, za popotnico pa je od italijanskega premierja dobila v dar črno-belo dizajnersko obleko in nakit Swarowsky. Čez mesec dni je Ruby spet obiskala Berlusconija, ki naj bi ji predlagal, naj pri njem prenoči. Tudi tokrat so bile na zabavi prisotne same ženske in seveda Berlusconi. Po večerji je sledil erotični del druženja, ki ga je Ruby preiskovalcem poimenovala "bunga bunga". Dekle je na zaslišanju opisalo podrobnosti dogajanja, sama pa naj ne bi sodelovala v "bunga bungi", bila naj bi zgolj opazovalka in ta večer gostitelja oskrbovala s pijačo. Sledilo je kopanje v bazenu, vsi udeleženci vroče zabave so bili seveda goli, le Ruby je lahko obdržala na sebi kratke hlačke in majico. Dokaj zgovorno dekle je preiskovalcem postreglo s številnimi pikantnimi podrobnostmi, med drugim je izjavilo tudi to, da ji je Berlusconi za "usluge" plačal 30 tisoč evrov. Potem pa vse skupaj demantiralo, češ da med rjuhe nista skočila.

Večerja s prestižnimi gosti

Sledilo je še eno srečanje z Berlusconijem. Dekle je bilo povabljeno v njegovo vilo na večerjo s prestižnimi gosti, med katerimi sta bila tudi ameriški zvezdnik George Clooney in njegova italijanska zaročenka Elisabetta Canalis. Kot je v preiskavi pojasnila Ruby, je večer potekal mirno in brez standardnega zaključka večera z "bunga bungo". In nato je napočil 27. maj, dan, ko so Ruby aretirali zaradi kraje tri tisoč evrov in nakita, kraja naj bi se zgodila v nekem stanovanju. Ker je bila Maročanka mladoletna in brez dokumentov, so policisti začeli postopek identifikacije, ki so ga kmalu morali prekiniti.

Z vrha vlade je namreč prišel telefonski klic in zahteva, naj dekle nemudoma izpustijo. Ob izhodu iz kvesture je Maročanko počakala Nicole Minetti, 25-letna lepotica, ustni higienik po poklicu. In ker je skrbela tudi za higieno Berlusconijevega zobovja, je pred kratkim začela politično kariero. Minettijeva je takoj, ko sta z Ruby zapustili kvesturo, poklicala Berlusconija in ga obvestila, da je zadeva urejena, je preiskovalcem povedala Maročanka. Dekletovo pričevanje, o katerem podrobno poročajo italijanski mediji, je precej razburilo Italijo. Najbolj pa vse zanima, kaj se v resnici dogaja med razvpito "bunga bungo".

Perverzna orgija ali nedolžna zabava?

Izraz "bunga bunga" naj bi Berlusconi povzel od svojega prijatelja, libijskega predsednika Gadafija. V italijanskih medijih so se sicer pojavile trditve, da pomeni "bunga bunga" skupinsko posilstvo, ki je služilo kot kazen za nedovoljeni vstop na ozemlje afriških plemen. Ruby pa trdi, da je šlo na Berlusconijevi zabavi za erotični ritual, na katerega predsednik vlade povabi nekatere od svojih gostij, in pri tem prisega, da gre za prakso, ki jo je v svojem haremu uvedel Gadafi. Kakor koli, kot trdi Ruby, so med "bunga bungo" vsi goli in gre za divji ples, ki vpeljuje v skupinski analni seks. Ritual pa se konča s skupnim kopanjem v bazenu.

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471