Zadovoljna.si
Z Marcom Boriellom je bila ljubezen na prvi pogled.

Novice

Burno ljubezensko življenje seksi Argentinke

Z. T.
03. 06. 2010 18.20
7

Njen obraz in stas polnita naslovnice italijanskih tabloidov, videti jo je mogoče v številnih oglasnih kampanijah velikih podjetij. Belen Rodriguez si je dobesedno podredila italijanski medijski trg. Vse to zato, ker se je zaljubila v napačnega ali pa pravega moškega, odvisno od zornega kota.

Se gre čuditi, da so Italijani obsedeni z njenimi oblinami ...
Se gre čuditi, da so Italijani obsedeni z njenimi oblinami ...FOTO:

Argetinska lepotica Belen Rodriguez se je rodila leta 1984 v Buenos Airesu. Ima španske in italijanske korenine. Njeno eksotično lepoto so že zgodaj opazili modni agentje, tako je že pri sedemnajstih letih začela delati kot manekenka, pa ne samo v rodni Argentini, ampak tudi na Floridi in v Mehiki, kaj kmalu se je pojavila na naslovnicah pomembnih modnih revij ter kot telo in obraz različnih znamk spodnjega perila. Leta 2005 se je preselila v Italijo, kjer je njena popularnost samo naraščala, predvsem zaradi njenega burnega zasebnega življenja.

Z Marcom Boriellom je bila ljubezen na prvi pogled.
Z Marcom Boriellom je bila ljubezen na prvi pogled. FOTO:

Kriv je bil resničnosti šov

Belen je na italijanskih tleh postala znana, potem ko se je udeležila številnih oddaj, v katerih je bila vedno odeta v le nekaj krpic. Ključna odskočna deska pa je bil resničnosti šov Otok slavnih, na katerem se je uvrstila na odlično drugo mesto. A bolj kot njena kariera je italijanske tabloide zanimalo njeno zasebno življenje, saj so se okoli lepotičke ves čas vrteli številni moški.

Vroča ljubezen z nogometašem

Njena prva velika ljubezen je bil nogometaš Marco Boriello.''Ko sva se spoznala, sem bila stara 19, on pa 22 let. Ko sem ga zagledala, sem pomislila: Kdo je ta lepotec? Bil je res pravi frajer, takoj sva se noro zaljubila.“ Prav Belenina udeležba na Otoku slavnih je bila uničujoča za njuno zvezo, saj se je govorilo, da je svojega fanta prevarala s Rossanom Rubicondijem, nekdanjim partnerjem Ivane Trump. Belen je takrat zelo prizadelo, ker je Marco verjel, da ga je prevarala, čeprav je šlo z Rossanom, po njenih besedah, 'zgolj za nekaj nežnosti'. Sicer sta Belen in Marco veljala za enega najbolj vročih parov v nogometu in sta zbujala veliko pozornosti. Med drugim takrat, ko je on njo obtožil, ko je bil pozitiven na testu za droge.

 

Resnična ali izmišljena ljubezen?

Med Belen in Rossanom dejansko ni bilo nobene romance, je pa oči na lepo Argentinko vrgel nekdanji mož Hrvatice Nine Morić Fabrizio Corona. Ko so začele krožiti govorice, da sta vroča Belen in poredni Fabrizio skupaj, so bili tabloidi pripravljeni odšteti vrtoglave vsote za njuno skupno fotografijo. In kmalu so tudi prišle na prve strani. Toda mediji niso bili prepričani, ali ni morda vse skupaj zaigrano. Corona je namreč znan po tem, da je marsikatero 'veliko' novico sam insceniral. Tako se je italijanska javnost razdelila na dva dela, ena stran je verjela, da sta resnično zaljubljena, druga pa, da je vse skupaj le dobra marketinška poteza, s katero je Corona zaslužil mastne denarce. Sam Corona je nekoč izjavil, da je Belen edina lepotica v Italiji, zaradi katere se prodajajo tabloidi. Neposredno vpletena sta sprva molčala, nato pa medijem zagotavljala, da je njuna zgodba resnična.

Corona je izdal njeno zaupanje, ko je na njune počitnice povabil še fotografa, ki je ujel njune strastne trenutke.
Corona je izdal njeno zaupanje, ko je na njune počitnice povabil še fotografa, ki je ujel njune strastne trenutke.FOTO:

Prodal je njeno zaupanje

Mladi Belen, ki je bila na začetku kariere v Italiji, so prijatelji odsvetovali razmerje s Corono, saj se ga je in se še vedno drži slab sloves, poleg tega je takrat potekalo sojenje zaradi njegovega domnevnega izsiljevanja zvezdnikov in pranja denarja. Temnolaska se ni ozirala na opozorila in se spustila v strastno razmerje s postavnim Italijanom. A kaj kmalu je na lastni koži občutila, da njenemu moškemu ni mar za nikogar, kadar gre za zaslužek. Tako je organiziral njuno potovanje na Maldive in zraven poklical fotografa, za katerega Belen ni vedela. Corona je poskrbel, da sta se s svojim dekletom gola objemala in mečkala na obali, fotograf pa je vse to ujel v objektiv. Reportažo je nato prodal tabloidom. Belen je bila pretresena, a jo je premeteni Fabrizio očitno znal pridobiti nazaj.

Strast in prepiri

Njuna zveza je bila in je še vedno polna vzponov in padcev, a ves čas tudi polna strasti. ''Včasih postane nek najin nepomemben prepir pravi orkan, ki se razširi v trenutku.“ Tako je par že ničkolikokrat zanikal govorice, da sta se razšla. Belen vedno znova zagotavlja, da je Fabrizio njen sanjski moški in da dobro ve, kako je treba delati z njo. ''Tako je, kot bi bil prvi dan. Ve, kako me prijeti. Kako ne bom zaljubljena vanj?“

Ne glede na to, kaj vse je njen ljubljeni Fabrizio že 'ušpičil', ga Belen še vedno ljubi.
Ne glede na to, kaj vse je njen ljubljeni Fabrizio že 'ušpičil', ga Belen še vedno ljubi.FOTO:


 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471