Zadovoljna.si
Megan nekoč in danes ... gre res le za moč matere narave?

Novice

Pravi, da je povsem 'naravna'! Ji verjamete?

Z.M.
08. 07. 2011 12.07
61

Igralka Megan Fox je sita namigovanj, da si je obraz v zadnjem letu spremenila z vbrizgavanjem botoksa, zato je na svojem Facebook profilu objavila fotografije grimas, ki jih po njenem ne bi mogla narediti, če bi bile govorice o lepotnih popravkih resnične.

Megan se je trudila, da bi pokazala svoje gube.
Megan se je trudila, da bi pokazala svoje gube.FOTO: Facebook
Zaskrbljeni grimasi je sledila jezna.
Zaskrbljeni grimasi je sledila jezna. FOTO: Facebook

Obraz Megan Fox se je v zadnjem letu nedvomno spremenil, a igralka vztrajno trdi, da za to ni krvi botoks, temveč naravni proces staranja, ki ji spreminja poteze. Da bi dokazala svoje trditve, je na svojem Facebook profilu objavila fotografije, na katerih grbanči čelo in zraven komentira, da tega ne bi mogla narediti, če bi si vbrizgavala botoks, kot trdijo mediji. Nato je fotografirala še zaskrbljen izraz na svojem obrazu, kar naj bi dokazovalo, da so njene obrazne mišice nedotaknjene in z lahkoto prikažejo različna čustva.

Še vedno povsem naravno lepa?

"Vsega tega nekdo, ki uporablja botoks, ne bi bil sposoben prikazati, saj vsi vemo, kakšen učinek ima ta snov na obrazno mimiko," pravi Megan in dodaja, da si tudi ustnic ni dala povečati. "Moje ustnice, so povsem naravne in moje," trdi igralka, ki sicer podpira lepotne posege takrat, ko posameznik ugotovi, da bi slednji rešil resen kompleks in si z njimi olajšal življenje. "Najprej temeljito premislite o tem in se pogovorite s terapevtom, da boste ugotovili, od kje izvira vaša želja po lepotnih popravkih," svetuje 25-letnica, ki je pred kratkim, menda prav zaradi svoje presunljive naravne lepote, postala obraz poletne kolekcije Giorgia Armanija.

Megan nekoč in danes ... gre res le za moč matere narave?
Megan nekoč in danes ... gre res le za moč matere narave?FOTO:

KOMENTARJI (61)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413